FOTO: Izgorela kuća u požaru na Satelitu, nema povređenih

Na Satelitu je večeras u požaru u potpunosti izgoreo deo trošne kuće u Ulici Đorđa Krstića 24.
Na Satelitu je večeras u požaru u potpunosti izgoreo deo trošne kuće u Ulici Đorđa Krstića 24.

Srećom, niko nije povređen.

Kako saznaje 021, novosadski vatrogasci su dojavu o požaru primili u 18.44h i sa sedam vatrogasaca u dva vozila brzo stigli na Novo naselje i za nekoliko minuta ga u potpunosti lokalizovali.

Vlasnik ovog objekta od 36 kvadrata, Antun Vegel, rekao je novinaru Radija 021 da su u potpunosti izgoreli kuhinja i kupatilo, dok je soba samo delimično oštećena. Kako kaže, izgoreli su kuhinjski elementi poput frižidera i šporeta, kao i deo stvari.

Njegov stric, Sanaši Šandor, koji je takođe bio u objektu u vreme požara nam je kazao da je, dok je gledao televizor, odjednom osetio veliku toplotu. Kada je video vatru, probudio je sinovca pa su zajedno istrčali iz kuće i pozvali vatrogasce. Kaže i da mu nije jasno kako je došlo do požara pošto u tom delu gde se nalazila kuhinja nije bilo struje.

Inače, ova trošna kuća nalazi se na samom ćošku na kom se ukrštaju Ulice Partizanskih baza i Braće Dronjak, odnosno u delu na kom se graniče Novo naselje i Satelit. Deo kuća u ovom delu već je srušen i grade se nove višespratnice, a deo će biti porušen u narednim godinama. (S. Krajnović)

  • deja

    14.03.2014 08:21
    naselje
    A kuća pored leglo beskućnika,uopšte taj kraj je kritičan, prvi primer satelitska pijaca tj.ona divlja gde se prodaje svašta, a onaj na ćošku deponiju napravio oko kuće, treba tome grad da se pozabavi, stvarno bruka i sramota grada
  • 14.03.2014 07:53
    Bez komentara
    Taj deo satelita je katastrofa, na samoj pijaci napravili su najlon pijacu, a 50 metara odatle je stanica policije. Užas i ruglo grada
  • Naselje

    14.03.2014 06:43
    Glupost
    Antuna poznajem licno, pre je bio dobar decko, vremenom i zbog situacije u kojoj je, malo se zapustio i propio, ali nista strasno... Ne verujem da je on ili bilo ko od bliznjih imao veze sa vatrom, a i sumnjam da je neko od ovih sto hoce da gradi tu ista uradio jer, da su mu ponudili bilo sta za coveka prihvatljivo, Antun bi pristao, tako da ne vidim poentu podmetanja pozara (vezano za "sirotinji nisu hteli dati nista zauzvarat nego su ovako resili njihovo uklanjanje")... I da su zapalili morali bi da plate zemljiste jer, mislim da te kuce sto su u tom delu nemaju ni pribliznu vrednost kao plac... A vlasnistvo ne mogu dobiti "onako"... Odstetu od pozara ne verujem da moze da dobije jer je velika verovatnoca da nije osigurano (a nasa gamad iz svih gradskih uprava ni ne pomislja da pomogne porodicama u takvoj situaciji) a i to sto je izgorelo je garaza prenatrpana sutom... Tako da i to da je sam podmetnuo - pada u vodu. Ok, uvek moze da bude nesto od toga, ali verovatnoca je mala...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti