VIDEO, FOTO: Vratili se Isa i Bisa

Danas se u Dunavski park vratio najpoznatiji novosadski par labudova - Isa i Bisa.
Nakon višemesečnog boravka u zimovniku danas se u Dunavski park vratio najpoznatiji novosadski par labudova - Isa i Bisa.

Njihovom povratku u park se najviše obradovalo desetine najmlađih Novosađana koji su potrčali do jezera da vide Isu i Bisu, dok su daleko ravnodušnije bile patke smeštene na ostrvcetu "Eržebet".

Isa i Bisa su u park stigli automobilom, a odmah po parkiranju Novosađani su pritrčali da ih fotografišu, dok su dece oduševljeno uzvikivala imena labudova.

Iako su se uplašili tolike pažnje i velikog broja obožavalaca, Isa i Bisa su posle par minuta čekanja u automobilu izašli i ušli u jezero.

Nakon što su napravili jedan krug po jezeru, Isa i Bisa su prišli obali gde su im mlađi i stariji Novosađani bacali hranu.

Inače, nadležni iz Gradskog zelenila su naveli da su Isa i Bisa dobro, ali da za sada nemaju informaciju da li će ove godine imati labudiće, što je pitanje koje je najviše zanimalo prisutne danas u Dunavskom parku.

  • Bećar

    14.03.2014 15:52
    :-))))))
    Dobrodošli kući.
  • 14.03.2014 14:59
    Možda treba ubaciti i par mužjaka kako bi se udovoljilo LGBT populaciji...
  • JustinaNS

    14.03.2014 14:42
    Forever Isa i Bisa
    Za života naših legendarnih labudova doneti odluku da im se kod jezerceta u Dunavskom parku, jednog dana kad ih svemir sebi pozove, podigne spomenik. Kao onom Hachiku, najvernijem kuci. Pogledajte film s Ričardom Girom, Hachiko: A Dog's Story (2009).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti