FOTO: Vetar srušio bandere na Varadinskom i Temerinskom mostu

Na kolovoz neposredno na usponu na Varadinski most sa petrovaradinske strane večeras je oko 18:50h pala bandera.
Na kolovoz neposredno na usponu na Varadinski most sa petrovaradinske strane večeras je oko 18:50h pala bandera.

U ovom incidentu nije bilo povređenih.

Na prilazima mostu su se stvorile gužve jer se saobraćaj do 20h odvijao usporeno, kada su ekipe JKP "Stan" pomerile stub javne rasvete.

Kako su naveli svedoci za Radio 021, pretpostavka je da je jak vetar oborio banderu.

Za stub je inače bio zavezan transparent jedne političke partije, a nakon pada on je ostao da se vijori na vetru i tako ometa prolazak vozila u drugoj traci. Prolaznici koji su bili u blizini, prihvatili su transparent i privezali ga za banderu kako ne bi dodatno ometao saobraćaj.

Takođe, tokom oluje pala je i bandera kod Temerinskog mosta na kojoj je takođe bio transparent. Povređenih, srećom, nije bilo.

Fotografije su sa lica mesta i načinjene su mobilnim.

Kako saznaje 021 od novosadskih vatrogasaca, oni su morali da intervenišu i na Temerinskom putu i uklone drvo koje se takođe srušilo usled jakog vetra. U Zelenilu kažu da ima nekoliko oborenih stabala na više lokacija u gradu.

U Elektrovojvodini navode da nije bilo nestanaka struje zbog katkotrajnog nevremena.

  • 16.03.2014 20:53
    Niko
    Koliko sujevernih ljudi na elektronskim medijima...u kom veku vi živite? Da je pao sneg, koga bi okrivili...deda mraza?
  • ZA

    16.03.2014 20:41
    omg
    a sto se ti brale ne bi malo vratio oklen si doso, a ne da nas teras odavde, ti i tako imas velikog iskustva u napustanje svega i svacega
  • 16.03.2014 19:43
    omg
    jel moguce da na ovom portalu samo komentari koji su za DS, LSV (i ostale lopine) imaju pozitivne lajkove. Znaci necu vise citati nista ovde, samo me nerviraju ovi separatisti cankovi i pajticevi... idite u djarmu pa tamo zivite normalno, a pustite nas ovde da se borimo i izborimo za bolje nase dece!! Kome se ne svidja, a nece da se bori nego oce da vojvodina bude republika, nek odma sedne u auto, i pravac segedin, budimpesta itd... stvarno vise, vase separisticke stavove delite negde drugde...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti