Danas besplatna predstava za decu kod Gradske kafane

Radio 021 i Kreativni studio Čarolija vas pozivaju na dečju predstavu "Čaroban kamen, sreća, tuga i tri druga".
Radio 021 i Kreativni studio Čarolija vas pozivaju na dečju predstavu "Čaroban kamen, sreća, tuga i tri druga", koja se igra danas u okviru Novosadskog proleća.

Predstava je namenjena nižem školskom uzrastu, a tema je drugarstvo i konflikti među prijateljima.

Ukratko, članovi putujuće trupe "Tamo-Vamo", g-din Šef, g-đica Šik i g-din Štos, nailaze na svom putu na Čaroban kamen koji proverava koliko su ljudi pravi prijatelji, postavljajući razne zadatke pred njih. Ovo troje, svako sa svojim zadatkom, iako veruju da su sjajni prijatelji, padaju na testu i bivaju kažnjeni usamljenošću. Shvataju svoje greške i kroz divan song dolazi do pomirenja i ponovnog ujedinjenja. Izvode na brzinu jednu smešnu lutka predstavu i osvajaju dečja srca.

Ovaj interaktivni mjuzikl pun emocija, dobre muzike i komičnih situacija podseća, kako male, tako i odrasle, na prave vrednosti prijateljstva i ljubavi prema bližnjima. Predstave Kreativnog studija "Čarolija" su koncipirane na punom kontaktu sa decom, u formi kraćih, interaktivnih mjuzikla, sa naglašenom poentom, zabavnog sadržaja, duhovite, maštovite, sa mnoštvom edukativnih elemenata i svedenom scenografijom koja ne umanjuje dečju kreativnu sposobnost učestvovanja u priči.

Predstava se izvodi ispred Gradske kafane od 11h.

  • NSPrevozPutnika

    22.03.2014 13:31
    Gradska kafana
    Gradska Kafana se nalazi u SPENS-u iznad kadice
  • Mrma

    21.03.2014 16:21
    neka dodju pravi prijatelji,
    neka Spens oživi,neka nadje "čarobni kamen" i neka se raduje sa ljuduma i decom.
  • ?

    21.03.2014 12:50
    A gde je ta gradska kafana?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti