Novi Sad: Trubači u sedištu SNS, odličan rezultat Radulovića

Na osnovu obrađenih polovine biračkih mesta u Novom Sadu, SNS je osvojila oko 48% glasova, podaci su iz izbornih štabova SNS i NDS.
Na osnovu obrađenih polovine biračkih mesta u Novom Sadu, SNS je osvojila oko 48% glasova, podaci su iz izbornih štabova SNS i NDS.

Kako saznaje 021, za SPS je glasalo oko 10%, NDS oko 9%, a DS nešto više od 6%.

Saša Radulović je dobio 5,3%, a DSS 4,8%.

SRS je na 3,3%, LDP na skoro 3%, Dveri na 2,5%, Treća Srbija ima 1,3%, a URS ima 1%.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je rekao da je rezultat SNS-a u Novom Sadu dokaz da građani podržavaju gradsku vlast. On je dodao da se nada da će SNS u Vojvodini do karaja godine imati priliku da formira novu pokrajinsku vlast.

Izlaznost u Novom Sadu bila je nešto veća od 51%.

Vučević uskoro pokrajinski izbori

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević se zahvalio Novosađanima na, kako je rekao, nikad većoj podršci koju su dali SNS-u.

- Toliko o pričama o legitimitetu. Mnogi koji su pričali da ova gradska vlast nema legitimitet treba da se dobro zapitaju jer su građani dali jasnu podršku Srpskoj naprednoj stranci - rekao je Vučević. On je dodao da se nada da će SNS u Vojvodini do karaja godine imati priliku da formira novu pokrajinsku vlast.

U gradskom odboru je nakon saopštavanja rezultata usledio vatromet i slavlje, a pojavili su se i trubači.

Konačni rezultati glasanja u Novom Sadu biće poznati u ponedeljak.

Komentari 113

  • Нимбус

    19.03.2014 13:19
    Мајдански
    Набијем вас на стечајну масу.
  • Krambambulipanc

    18.03.2014 20:00
    Dubletna, sorry...
  • Krambambuli

    18.03.2014 18:54
    @ docent
    Kako hoćeš. A nizašta i ni za šta je dupletna forma. Bar po Pravopisu MS. Drugo, ja nisam lingvista. U brzini kucajući komentare ne pazim uvek. A ti ne koristiš dijakritičke znakove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti