Akcija studenata za pomoć Novakovu

Studentska unija Tehnološkog fakulteta u Novom Sadu saopštila je danas da organizuje humanitarnu nedelju, koja će trajati do 25. marta, kako bi se skupila pomoć za Željka Novakova.

Studentska unija Tehnološkog fakulteta u Novom Sadu saopštila je danas da organizuje humanitarnu nedelju, koja će trajati do 25. marta, kako bi se skupila pomoć za Željka Novakova.

"U holu Tehnološkog fakulteta postavljena je kutija za prikupljanje sredstava i u četvrtak od 17 časova će biti organizovan humanitarni turnir u stonom tenisu i u društvenoj igri 'Čoveče, ne ljuti se'", navodi se u saopštenju.

Željko Novakov boluje od leukemije od 2007. godine i potrebno mu je lečenje u inostranstvu za koje je potrebno da se skupi 200.000 evra.

Kampanju za skupljanje novca za lečenje započela je grupa njegovih prijatelja, koji su danima na Trgu slobode stajali držeći transparente "Za izbore ima, a za moje lečenje?".

Broj računa u OTP banci gde se mogu uplati donacije za pomoć Novakovu je: 325-9300701292290-57. Uplatnicu treba popuniti na ime Željko Novakov, a adresa je XVI divizije 141a, Kula.

  • Sveeee

    19.03.2014 17:37
    Za život!
    Samo napred, podrška Željku i svaka čast studentima!
  • 18.03.2014 20:28
    zar_je_bitno
    Bravo za studente!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti