Vučević: Koalicioni partneri da više "osluškuju" politiku SNS

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da će se rezultati parlamentarnih izbora odraziti na politički život u gradu i pozvao koalicione partnere u gradskoj vlasti da više "osluškuju" politiku naprednjaka.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da će se rezultati parlamentarnih izbora odraziti na politički život u gradu i pozvao koalicione partnere u gradskoj vlasti da više "osluškuju" politiku naprednjaka.

On je rekao da niko nije postavio pitanje raspisivanja lokalnih izbora u Novom Sadu, ali da se ta mogućnost ne može isključiti.

"Ako je pitanje da li će na nivou grada biti nekih refleksija ovih izbora, mislim da ih mora biti, a onaj ko misli da se ovi izbori neće reflektovati na politički život u gradu u zabludi je", rekao je Vučević, koji je i predsednik Gradskog odbora SNS.

On je svim strankama koje se nalaze u gradskoj vlasti poručio da se svi moraju okrenuti radu, a ne, kako je kazao, "kupovini novih kola i provodu po kafanama".

"Svi moraju mnogo više da rade i mnogo više da osluškuju šta im poručuje lider koalicije i onaj ko je najodgovorniji prema građanima i da se ne prave da se to ne dešava", rekao je Vučević, dodajući da se ta poruka odnosi na sve koji čine vladajuću koaliciju u Novom Sadu.

  • Mirko

    21.03.2014 10:02
    Alo bre
    Ko ovde obecava departizaciju javnih preduzeca.

    Dokle ce javna preduzeca biti politicki plen ?
  • Mina

    20.03.2014 21:10
    Au što je sns botova!
  • Krljavi

    20.03.2014 15:14
    oslušni i it
    Gradonačelniče ako se u najskorije vreme ne otarasiš ovih iz Treće Srbije(0,000....%),nemoj se iznenaditi adekvatnoj podršci na sledećim izborima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti