Bolesnom mladiću i dalje potreban novac za lečenje

Branislav Mandić i dalje protestuje u centru grada, kako bi pomogao bolesnom drugu, Željku Novakovu kojem je za dalje lečenje leukemije u inostranstvu hitno potrebno 50. 000 evra. 
Branislav Mandić i dalje protestuje u centru grada, kako bi pomogao bolesnom drugu, Željku Novakovu kojem je za dalje lečenje leukemije u inostranstvu hitno potrebno 50. 000 evra.

Uz transparente "Za izbore se ima para, a za lečenje mog druga ne", Branislav i njegov drugar su više od nedelju dana pokušavali da prikupe dovoljno para, kako bi Željko stigao u Nemačku.

Branislav je od ponedeljka ostao sam na Trgu slobode u daljoj borbi kako bi pomogao bolesnom drugaru. "Željko i ja smo zajedno došli na ovu ideju tako što smo šetali gradom i videli koliko ima stranačkih štandova i opšte svih tih stranki koje na taj način dolaze do svog cilja pa smo i mi pokušali na ovaj način da dođemo do svog cilja."

Branislav apeluje na Novosađane da zajedničkim snagama pomognu njegovom drugu, kako bi se izborio sa tom teškom bolešću. Podsetimo da je protest počeo pre nedelju dana za vreme trajanje predizborne kampanje.

Broj računa u OTP banci gde se mogu uplati donacije za pomoć Novakovu je: 325-9300701292290-57. Uplatnicu treba popuniti na ime Željko Novakov, a adresa je XVI divizije 141a, Kula.

  • 19.03.2014 23:08
    Isto pitanje I mene muci !
  • Dragan

    19.03.2014 19:52
    izbori
    Toliko para su dali na izbore i na proslave pobede,a toliko je deci potreban novac da mogu da nastave da zive. Srami se Srbijo,sram te bilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti