Smenjena kompromitovana portparolka Apelacionog suda

Novosadski Apelacioni sud i zvanično je promenio portparola, nakon što je odlukom predsednika suda Novice Perkovića smenjena Sofija Čolić koja se nedavno kompromitovala pojavljivanjem na rođendanu osuđenog narko-bosa Nenada Opačića.

Novosadski Apelacioni sud i zvanično je promenio portparola, nakon što je odlukom predsednika suda Novice Perkovića smenjena Sofija Čolić koja se nedavno kompromitovala pojavljivanjem na rođendanu osuđenog narko-bosa Nenada Opačića.

Sofija Čolić je premeštena s mesta koordinatora za medije na mesto sudijskog pomoćnika i nastaviće da radi u sudu.

Njeno mesto je sada popunila Ivana Josifović, koja je do sada bila viši sudski saradnik u Apelacionom sudu. Prethodno je od 2004. do 2010. godine radila kao pripravnik, a potom i kao saradnik i viši sudski saradnik u Okružnom sudu u Novom Sadu.

Zanimljivo je da je i novoj portparolki suda muž advokat koji se bavi i krivičnim postupcima, a podsetimo da se Sofija Čolić na Opačićevom rođendanu našla pošto je pratila supruga koji je bio advokat ovog narko bosa.

  • BRB

    20.03.2014 20:11
    Isto pakovanje
    Pa dobro ko je ovde lud? Sta nam garanutije da i ova druga advokatova zena (noa PRka) ne radi isto ko Čolićka??? Da vidimo koga on zastupa...da se ne iznedadimo posle i njeim renomeom...
  • Portparol

    20.03.2014 20:06
    sukob interesa
    Ne razumem šta je Apelacioni sud dobio što je zamenio portparolku novom, čiji je muž takođe advokat. Pa zar nisu imali drugo kadrovsko rešenje koje nije umreženo sud-advokat- tužilaštvo.
  • 20.03.2014 19:21
    Teško mi je da se setim veće gluposti od ove priče o portparolki s kojom se javnost zabavlja tako dugo. Portparol suda je niko i ništa u sudu, ne donosi nikakve odluke nego čita ono što mu (joj) je neko drugi napisao. Jasno je da je napravila glupost što je bila na toj žurci, ali to nije ništa više od toga. Zato su svi ćutali i pokrili se ušima kad je sud po partijskom nalogu određivao pritvor političkim protivnicima režima - to mu kao dođe manji problem. Jasno je da u narednom periodu sledi neviđena zloupotreba sudova u partijske svrhe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti