Izborni debakl nije uzdrmao vojvođanske demokrate

Pokrajinski odbor Demokratske stranke nije sinoć prihvatio ostavku koju je ponudio aktuelni predsednik Miroslav Vasin.
Pokrajinski odbor Demokratske stranke nije sinoć prihvatio ostavku koju je ponudio aktuelni predsednik Miroslav Vasin.

Vasin je ostavku ponudio zbog loših rezultata stranke postignutih u Vojvodini na nedeljnim parlamentarnim izborima.

PO je razmatrao ostavku koju je u sredu ponudio Gradski odbor u Novom Sadu na čijem je čelu profesor Ilija Ćosić. Ostavka je bila obrazložena istim razlozima kao i Vasinova. Raspravljalo se i o tome kako su radili ostali mesni odbori po Vojvodini i kolika je čija odgovornost.

Nije jasno zbog čega su vojvođanske demokrate sebe oslobodile odgovornosti za neuspeh na izborima. Podsetimo, DS je u nedelju u Novom Sadu dobio nešto više od 6%, a na nivou pokrajine manje od 6%. Inače, Gradski odbor u Novom Sadu će o ponuđenoj ostavci svog predsedništva rapravljati sledeće nedelje.

Uskoro se očekuje raspisivanje vanrednih izbora u Vojvodini koji bi trebali da se održe najkasnije na jesen.

  • НиколаНС

    25.03.2014 20:38
    Па наравно
    Како да их уздрма дебакл. Образ је то. Ко ђон.
  • Mastodont

    24.03.2014 09:29
    @DekiNS
    Poistovećuješ Srbe sa srbnutim u glavu, ali to je jedan od simptoma tvoje patologije. 'Svako ko je Srbin misli kao ja, ko ne misli tako nije Srbin'. Nego meni je ipak najslađe kako ti misliš da će Treća Srbija postojati do sledećih izbora, da 'kapitalizuje' na svojih 1,5%... E to već nije ni za lekiće, nego samo za lobotomiju.
  • che guevara

    22.03.2014 14:23
    ko visoko leti tvrd mu beton
    aj da se nezezamo, posle dvanaest trinaest godina vladavine ds u vojvodini sa rezultatima 00000,01% sta se ocekivalo,bije ih takav glas(u stanju su detetu lizalicu ukrasti)zbog takvog ds-a danas su nam ovi na vlasti za koje cisto sumnjam da znaju tablicu mnozenja,izvinjavam se mozda zna svaki deseti..nisu krivi nikakvi mesni odbori ti ljudi odrade svoj posao nebitno za koju stranku nego vi gore nedodirljivi za vas je i ovaj naslov ma koje god da ste stranke....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti