Obrušio se deo terase u Grčkoškolskoj ulici

Velike količine cigli i šuta pale su sa terase u Grčkoškolskoj ulici, ali srećom niko nije povređen.

Velike količine cigli i šuta pale su sa terase u Grčkoškolskoj ulici, ali srećom niko nije povređen.

Terasa u Grčkoškolskoj jedna je od brojnih kojima preti potpuno obrušavanje.

U Zavodu za zaštitu spomenika kulture kažu da je, ako se izuzme ta ulica i pojedini objekti u Jevrejskoj i na Bulevaru Mihajla Pupina, stanje fasada u Starom jezgru zadovoljavajuće. "U proteklih deset godina obnovljen je veliki broj fasada u Zmaj Jovinoj, ulici Kralja Aleksandra i Dunavskoj", navode u Zavodu.

Podsetimo da su, u oktobru prošle godine, majka i beba u poslednjem trenutku izbegle tragediju, kada se balkon i deo fasade kuće Svetozara Miletića obrušio na Dunavsku ulicu.

Svega dve nedelje kasnije, u istoj ulici pao je i deo fasade koji se nalazi uz ivicu krova Gradske biblioteke, a potom je pao i malter sa zgrade na uglu Pašićeve i Skerlićeve ulice.

  • ČDžŠ

    26.03.2014 17:24
    Crnjak
    Pao balkon u Dunavskoj. Bućnula terasa u Grčkoškolskoj. Neka se spremi ulica Laze Telečkog!
  • Jurke

    25.03.2014 17:49
    @Grchkoshkolska
    Jedino što mi se ne sviđa kod tebe je što si funkcionalno nepismen i što LAZHESH !
  • Grchkoshkolska

    25.03.2014 15:07
    @Jurke
    Odakle si, keve ti? Ti mislish da se nama svidja da nam padaju fasade na glavu dok idemo po hleb ili vodimo decu u shkole i vrtice?! Mislish da nismo pokushavali to da reshimo? Mi sad kao volimo da to tako pada, to nam je kul. Je l' si to hteo da kazesh?!? Ne razumem te uopshte...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti