FOTO: Probušili beton na Trgu slobode da postave šatru

Na Trgu slobode danas je postavljena šatra kako bi štitila tezge u sklopu manifestacije pred Novosadski polumaraton.
Na Trgu slobode danas je postavljena šatra kako bi štitila tezge u sklopu manifestacije pred Novosadski polumaraton.

Radnici koji su postavili šatru su prilikom radova izbušili beton i potom nosače šatre zašrafili za Trg.

Predsednik Izvršnog odbora maratona Milan Dolga kaže za 021 da zna da su radnici probušili rupe na Trgu zbog postavljanja šatre.

"Bio sa na Trgu kada su radili. Moralo se tako raditi jer se šatra mora učvrtstiti zbog vetra. Nakon što se završi manifestacija rupe koje su napravljenje na asfaltu će biti zapušene i neće biti nikavih tragova", kaže Dolga.

Inače, ispod šatre će do nedelje i održavanja Novosadskog polumaratona biti postavljene tezge na kojima će se prodavati sportska oprema, proizvodi namenjeni sportistima i rekreativcima, med, vina, proizvodi tradicionalne kuhinje i domaće radinosti.

  • KOmša

    27.03.2014 14:00
    a šta će ta šatra uopšte tu?
    Tezge se odavno nameštaju i sklanjaju sa trga i ostalih šetačkih zona i ulica... to je gotovo normalno... al' šta će tolka šatra u centru???
    Da je zima pa još da se kriju od ladovine, al' ovako... sigurno je nešto koštalo, ... nešto za materijal, nešto za majstore, nešto za šefa, nešto za odobrenje, nešto da se mezeti, nešto za džepić... uobičajeno,... to je kod nas gotovo normalno.
  • 26.03.2014 11:51
    evo sada
    se javljaju VELIKI vojvodjani i da (od sada se kaze i vojvodjanke) sa uvredljivim i sovinistickim komentarima na racun ove drzave i naroda... pominju se i ovce, svinje.

    VISA vojvodjanska RASA ne tolerise nikog, mada se hvale kako zive u PRO EVROPSKOJ REGIJI, prestonici kulture ove jadne drzave.
    KAKVA JE TO KULTURA?!

    Kako moraju da emigriraju, kako su ugrozeni od ONIH (znamo koji su to).
    Mada kako god da se okrene i VASI DEDOVI su odnekud i dosli..sa sve svinjama, konjima, kobilama, volovima, kokoskama ... magarcima...

    Samo kada bi mogli iz grobova da ustanu da vide sta se radi od ovog nesretnog srpskog naroda.
  • 26.03.2014 11:29
    pa bolje ..
    da izbuše te rupe nego nekome na glavu da se sruči toliki šator..
    ne valja kada nije stabilan, ne valja kada se buše rupe... neverovatno koliko je ovaj narod dokon!

    BEZBEDNOST MORA BITI NA PRVOM MESTU!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti