I Novosađanin gej ikona među srpskim političarima

Portal Gay Echo raspisao je izbore za najboljeg frajera u srpskoj politici, na koje je izašlo preko tri hiljade glasača.
Portal Gay Echo raspisao je izbore za najboljeg frajera u srpskoj politici, na koje je izašlo preko tri hiljade glasača.

Evo kakvi su rezultati. Političar koji je odneo ubedljivu pobedu među gej populacijom je Aleksandar Šapić iz Demokratske stranke. Šapić je na izborima za najboljeg frajera u srpskoj politici osvojio 27 odsto glasova.


Na drugom mestu je Siniša Mali iz SNS sa 12 odsto, a treće Branko Ružić iz SPS sa 11 odsto glasova.


Četvrto mesto je pripalo Miroslavu Iliću iz Treće Srbije, inače potpredsedniku Skupštine grada Novog Sada.


Više od pet odsto glasova takođe su osvojili Miroslav Ilić iz Treće Srbije, Boško Obradović iz Dveri, Nikola Nikodijević iz SPS, Vladimir Gogić iz Nove partije, Bojan Kostreš iz LSV i Balint Pastor SVM.

Ispod "cenzusa" ostali su Andreja Mladenović i Aleksandar Popović iz DSS, Nebojša Stefanović iz SNS, Miroslav Aleksić iz URS i Nemanja Šarović iz SRS.

  • majonez

    28.03.2014 11:44
    kakav otac takav sin
    Ovaj iz Trece Srbije je lep na tata Jovu. Ha,ha,ha
  • Torrente

    26.03.2014 06:50
    AAAA???
    Velja (Macho Man)Bagerista nije u konkurenciji?
  • 25.03.2014 21:38
    Sere mi se
    Sere mi se od ovih "potlacenih"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti