Inicijativa da Novi Sad postane Biciklograd

Sportske i nevladine organizacije, okupljene oko projekta "Novi Sad Biciklograd", zatražile su danas od Skupštine grada da izradi Strategiju o razvoju biciklizma u Novom Sadu.
Sportske i nevladine organizacije, okupljene oko projekta "Novi Sad Biciklograd", zatražile su danas od Skupštine grada da izradi Strategiju o razvoju biciklizma u Novom Sadu.

Tom strategijom bi se dugoročno definisalo šta je to bitno u razvoju biciklističkog saobraćaja i rešavanju problema ove grupe učesnika u saobraćaju.

Mrežu organizacija oko projekta "Novi Sad Biciklograd" koordinira Novosadska biciklistička inicijativa, a čine je Biciklistički savez Vojvodine, Biciklistički klub Novi Sad, Udruženje za bezbednost dece u saobraćaju, Udruženje za promociju bezbednosti saobraćaja i Udruženje Roditelj.

Inicijativu je zvanično podržala Agencija za bezbednost saobraćaja Srbije, a partnerska organizacija projekta javnog zagovaranja je Trag fondacija.

Inicijativa je upućena Gradskom veću u pisanoj formi.

  • 24.08.2014 18:32
    odgovor Danici- samo ne biciklo!!!
    Mozda moze i tako ali ne zvuci dobro jer je biciklo,u cemu je problem da bude biciklgrad,ili jednostavno grad biciklova?
    Biciklo mi se nikako ne dopada,a vidim da nisam usamljen
  • Nemanja

    27.03.2014 09:22
    @teska masinerija
    Prijatelju, tvoja nepismenost se manifestuje na netu, što jeste relativno nebitno. Međutim, ti nisi nepismen na netu, nego u stvarnosti.
  • 27.03.2014 08:20
    A sta vi vozite,bicikl ili biciklo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti