Odbijena ostavka vrha novosadskog DS-a

Novosadski odbor DS odbio je ostavku kompletnog Predsedništva gradskog odbora i zatražio da ta stranka raspiše neposredne izbore na svim nivoima.
Novosadski odbor Demokratske stranke zatražio je da ta stranka raspiše neposredne izbore na svim nivoima.

Novosadski DS je sinoć na sednici, na kojoj su analizirani rezultati izbora 16. marta, odbio ostavku kompletnog Predsedništva gradskog odbora.

Portparolka novosadskih demokrata Jadranka Jovišić rekla je da je Gradski odbor odbio ponuđenu ostavku Predsedništva i dao mu punu podršku. "Otvorena rasprava trajala je više od četiri sata, a jednoglasna odluka Gradskog odbora Novi Sad je da se daje podrška predsedništvu Gradskog odbora i da odbor traži raspisivanje neposrednih izbora na svim nivoima u stranci", rekla je Jovišićeva.

Prema njenim rečima, Statut DS nalaže da se nakon parlamentarnih izbora održe i unutarstranački izbori.

Predsedništvo Gradskog odbora kolektivno je ponudilo ostavku zbog lošeg izbornog rezultata.

  • Pametno

    27.03.2014 12:00
    Pametno od DS-ovaca. Da su ostavke prihvacene, Ilija i druzina bi vec bili u SNS-u. Iliji bi to bila 10-ta, jubilarna, stranka.
  • 26.03.2014 15:16
    Zuti lopovi!!!
  • ns

    26.03.2014 15:09
    jbt pa jel tu iko ostao da odbije kvazi ostavke večitih glavešina, oni i kad sami ostanu osećaće se kao veličine i vladari mase, eh šta ti je pomućen um i zamagljen vid, zato ste i ligu izgubili kao podršku, zato ste već godinama u konstantnom raspadu a da sebi ni ne pomišljate to da priznate a kamoli da učinite nešto, katastrofa!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti