Novosadska kritična masa i žurka u petak

Dvadeset i četvrta Novosadska Kritična masa održaće se u petak, 28. marta sa početkom u 17 časova u Limanskom parku.
Dvadeset i četvrta Novosadska Kritična masa održaće se u petak, 28. marta sa početkom u 17 časova u Limanskom parku.

Ruta vožnje se menja svakog meseca, a u odabiru iste mogu učestvovati svi zainteresovani putem Fejsbuk grupe Novosadska kritična masa.

Ovog puta, odabrana je ruta redovnog učesnika Borislava Bućana u dužini od 9.8 kilomera i vožnja će trajati oko sat i po vremena. Voziće se Bulevarom Evrope do Detelinare, odakle se preko Bulevara Kralja Petra I ide do centra, i završava se na platou ispred Spensa, a svi učesnici su pozvani na zajedničku biciklističku žurku sa početkom u 21 čas, u organizaciji NSBI i Gerila bara, gde će nastupiti bendovi Homer J i Marshall Pop, i sav profit večeri će biti uplaćen na račun Bike friendly akcije.

Da podsetimo, Novosadska biciklistička inicijativa će kroz Bajk frendli program umrežiti novosadske objekte sa ciljem da se izgrade bezbedni parkinzi za bicikle, a zatim će kreirati mapu sa i aplikaciju za mobilne telefone sa lokacijama Bajk frendli objekata.

Novosadska Kritična masa (Novi Sad Critical Mass) je mesečni događaj koji promoviše vožnju biciklom kao zabavan i zdrav način prevoza. Vožnja "Ccitical mass" se događa u preko 400 gradova širom planete i koliko je lokalni toliko je i globalni događaj.

  • kiša

    26.03.2014 23:10
    hehe već vidim da će biti ludo, kišne su uvek bile baš dobre :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti