Pokrajina odbacuje ocene poslanika SNS o Dnevniku

Vojvođanski sekretarijat za privredu odbacio je ocene pokrajinskog poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Damira Zobenice da je Vlada Vojvodine odgovorna za "katastrofalno" stanje u preduzeću Dnevnik holding.

Vojvođanski sekretarijat za privredu odbacio je ocene pokrajinskog poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Damira Zobenice da je Vlada Vojvodine odgovorna za "katastrofalno" stanje u preduzeću Dnevnik holding.

Navodi se da su u pokrajinskom budžetu obezbeđena sredstva za sprovođenje programa tog preduzeća. Dodaje se da je Vlada Vojvodine, kao osnivač i najveći akcionar Dnevnik holdinga u restrukturiranju, sve vreme finansijski pomagala to preduzeće kako ne bi otišlo u stečaj.

Direktorka Dnevnik holdinga Tanja Brdar apelovala je juče na najveće akcionare tog preduzeća, vlade Srbije i Vojvodine, da postignu kompromis i da na Skupštini akcionara usvoje program restrukturiranja tog preduzeća, koje će u suprotnom otići u stečaj.

Član Odbora za informisanje iz redova SNS-a Damir Zobenica rekao je da Republika Srbija i Grad Novi Sad imaju više od 50 odsto vlasništva u Dnevnik holdingu i najavio da će oni uskoro preuzeti upravljanje Dnevnikom. On je optužio Vladu Vojvodine da je kriva za sadašnje "katastrofalno" stanje.

  • ZoranNS

    27.03.2014 20:24
    Damir Zobenica očito pojma nema
    Damir Zobenica očito pojma nema šta je bio Dnevnik i šta sada može da bude, Dnevnik je bila politička fabrika novina, u sadašnjoj Srbiji nema potrebe za takvim tvorevinama, štampani tiraž dnevnika je smešan, a prodati još smešniji, nema uslova da bude ni lokalnog značaja, prema tome ulaganje u takvo preduzeće je bačena para, bolje utrošiti te pare na regulisanje statusa radnika, i zatvoriti dućan.
  • -

    27.03.2014 12:35
    -
    da li je dnevnik sacuvao one karikature gradimira smudje koje su isle nedeljom?

    i one su gradsko blago
  • pera

    27.03.2014 12:14
    Pa sta je tu novo, to je samo jos jedna propala firma u Vojvodini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti