Engleski na lak način - Školigrica slavi 24. rođendan

Centar za učenje engleskog jezika za celu porodicu Školigrica i "Chatroom" ove godine slavi 24. rođendan.
Centar za učenje engleskog jezika za celu porodicu Školigrica i "Chatroom" ove godine slavi 24. rođendan.

 

Centar je 1990. godine počeo sa radom kao prvo privatno bilingvalno zabavište na prostoru stare Jugoslavije. Vremenom su osnivači škole shvatili da deci koja završe svoj boravak u zabavištu imaju još mnogo toga da ponude pa su proširili svoj program. Danas pod imenom Školigrica postoje: Englesko Montessori zabavište, Škola engleskog za decu od 3 - 12 godina i Škola engleskog za tinejdžere i odrasle Chat room.

Predškolski uzrast od 3 do 7 godina je najzahvalniji uzrast za početak usvajanja stranog jezika. Posle osme godine ove sposobnosti se polako gube. Časove sa decom predškolskog uzrasta vode visokokvalifikovani profesori sa dugogodišnjim iskustvom. Uz neprekidnu komunikaciju na engleskom jeziku i raznovrsne sadržaje kao što su lutkarsko pozorište, takmičarske igre, muzika, pokret i gluma, podstiče se dečije interesovanje. U ovom uzrastu deca nemaju strah od greške, rado se uključuju u igru ili neku od aktivnosti te tako postaju aktivni učesnici u komunikaciji i usvajaju jezik sasvim prirodno i nenametljivo.

U okviru škole engleskog jezika postoji bilingvalno Montessori zabavište za decu od 3 do 7 godina. Zabavište je verifikovano za pripremu za školu od strane ministarstva prosvete. Deca u zabavištu imaju mogućnost da borave radnim danima od 8 do 16.30 časova. Zabavište radi tokom cele kalendarske godine. Nastava se odvija paralelno na engleskom i srpskom jeziku.

Škola engleskog za decu od 3 do 12 godina - Časovi su koncipirani u skladu sa saznanjima najvećih stručnjaka iz oblasti lingvistike i dečije psihologije. Deci ovog uzrasta omogućeno je da lako i nenametljivo uz igru i pokret usvoje odličan izgovor, ritam i intonaciju jezika, bogat vokabular i sasvim nesvesno upoznaju osnovne gramatičke koncepte.

Školski uzrast 7 do 12 godina - Ovo je program gde polaznici mogu da dobiju svoje prve Cambridge diplome. Časovi sa decom školskog uzrasta podrazumevaju razvijanje sve četiri jezičke veštine (čitanje, pisanje, govor, razumevanje) kako bi se deca pripremila za polaganje Cambridge ispita. Najmlađi polaznici mogu se pripremiti i steći svoju prvu međunarodno priznatu Cambridge diplomu na uzrastu od 7 do 9 godina (Starters), 9 do 11 (Movers), 11 do 13 (Flyers). Polaganje ispita prilagođeno je ovom uzrastu i omogućeno je u samoj školi u prijatnom i poznatom ambijentu.

Kursevi:

1) Junior 1, 2, 3
2) Letnji intenzivni (30 sati nedeljno sa izvornim govornikom)
3) Cambridge ispiti: YLE Starters, Movers, Flyers, KET.
4) Drama Workshop

Škola za odrasle "Chatroom"

Svi polaznici koji prerastu uzrasnu granicu Školigrice imaju priliku da nastave usavršavanje engleskog jezika u školi za tinejdžere i odrasle "Chatroom". Sa polaznicima rade visoko kvalifikovani, posvećeni profesori sa dugogodišnjim iskustvom koji redovno pohađaju akreditovane seminare stručnog usavršavanja na kojima se upoznaju sa aktuelnim tokovima u nastavi engleskog jezika.

Školigrica & Chatroom je bronzana članica Advantage programa Britanskog saveta.

Prolaznost kandidata na Cambridge ispitima je izuzetno visoka i iznosi skoro 100%.

Kursevi:

1) Za sve uzraste (tinejdžeri, studenti i odrasli)
2) Za sve nivoe znanja
3) Pripreme za polaganje Cambridge ispita: PET, FCE, CAE, CPE.
4) Letnji intenzivni kursevi sa izvornim govornikom (30 sati nedeljno)
5) Konverzacijski/Chatroom evening-tematske tribune sa izvornim govornikom
6) Drama Workshop

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti