Knežević: Što pre raspisati pokrajinske izbore

Potpredsednik SNS Goran Knežević izjavio da rekonstrukcija Vlade Vojvodine ne dolazi u obzir i založio se za što skorije vanredne pokrajinske izbore.

Potpredsednik SNS Goran Knežević izjavio da rekonstrukcija Vlade Vojvodine ne dolazi u obzir i založio se za što skorije vanredne pokrajinske izbore.

"Građanima je dosta kriminalne i bahate vlasti Demokratske stranke (DS) i jasno je da su i DS i Bojan Pajtić izgubili svaki legitimitet u pokrajini. Njihova politika je poražena", rekao je Knežević.

Navodeći da su rezultati vanrednih republičkih izbora ostvareni u pokrajini "jasan znak da Bojan Pajtić i stranke koje su upropastile Vojvodinu treba da sidju sa vlasti", on je istakao da je SNS dobila apsolutno poverenje građana.

"Takođe su i svi rezultati lokalnih i pokrajinskih izbora, održanih u Vojvodini u proteklih godinu i po dana, jasan pokazatelj da je pokrajinska vlast izgubila svaki legitimitet", kazao je Knežević.

On smatra da je došlo vreme da se Pajtić povuče sa mesta predsednika Vlade AP Vojvodine i da DS prepusti vlast nekome ko će da preuzme odgovornost za javne poslove jer, kako je rekao, "ne može neko ko je na ivici cenzusa biti pokrajinski premijer i da ima apsolutnu vlast".

  • Forca Brutale

    31.03.2014 09:13
    Glasali ste a sad kusajte ( sve sa toxicnim mlekom).
  • Mr Black

    31.03.2014 06:54
    Neodumica
    Pitanje za prepodobne demokrate: ako su na Kneževićevom računu našli 300 hiljda evra, koliko ima para na Pajtićevom računu? Potpitanje za sablasno nevine demokrate: koliko računa ima Pajtić? A ako je Knežević, kako se podozrevalo, prao pare za stranku, koliko para ima Elezovićevim računima?
  • 31.03.2014 06:27
    Pazi ovog trovaca alfatoksinom sto sebi daje za pravo da se uopste pojavljuje u medijima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti