Mlada Novosađanka pobednica festivala u Rusiji i Kazahstanu

Novosađanka Teodora Stanković je na dva velika međunarodna art festivala, u Kazahstanu (Almati) i Rusiji (Moskva) osvojila najviša odličja - Grand prix u kategoriji vokalnih solista.
Novosađanka Teodora Stanković je na dva velika međunarodna art festivala, u Kazahstanu (Almati) i Rusiji (Moskva) osvojila najviša odličja - Grand prix u kategoriji vokalnih solista.

Od 20 do 25. marta u Almatiju (ranije glavni grad Kazahstana Alma Ata) je održan Međunarodni art festival-konkurs "Aalaly.ky" na kojem je Teodora u konkurenciji dece iz Ukrajine, Kine, Turske, Rusije, Kazahstana...osvojila najviše priznanje, zlatnu jabuku i imala priliku da peva pred 16 hiljada gledalaca na glavnom gradskom trgu.

Samo par dana kasnije, na XI Moskovskom međunarodnom festivalu dečijeg i omladinskog umetničkog stvaralaštva "Otvorena Evropa - Otvorena planeta" Teodora je ponovila sjajan uspeh. Ovaj festival je okupio više od tri hiljade učesnika, a Teodora je na najbolji način predstavila sebe, svoj talenat i rad, naš grad i Srbiju.

Organizator ove uspešne ekspedicije je bio Međunarodni muzički festival za decu "Školjkice u plavom" koji već godinama svakog novembra uspešno organizuje Udruženje za dečije umetničko stvaralaštvo "Ašana" iz Novog Sada.

  • Jelena

    02.04.2014 10:03
    Bravo!
    Bravo Tea!
  • 01.04.2014 13:21
    Bravo Tea
  • neko...

    01.04.2014 13:04
    SVAKA CAAAAST!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti