Vučević: Rekonstrukcija ili izbori

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević potvrdio je danas informaciju Radija 021 da je Novi Sad sve bliži izborima. On je naveo da će SNS uskoro pred koalicione partnere u gradu izaći sa predlogom redefinisanja lokalne vlasti.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević potvrdio je danas informaciju Radija 021 da je Novi Sad sve bliži izborima.

On je naveo da će Srpska napredna stranka uskoro pred koalicione partnere u gradu izaći sa predlogom redefinisanja lokalne vlasti a, ukoliko to ne prihvate, u opciji su izbori za novosadsku samoupravu. Gradonačelnik je nezadovoljan odnosima u gradskoj koaliciji i ne poriče da je postojeće stanje neodrživo.

- Gradsko veće redovno radi. Neki koji ne rade možda smišljaju takve informacije. Mi ćemo izaći s predlogom redefinisanja odnosa u gradskoj koaliciji, pre svega zbog komunalnog sektora. Ako bude volje. Ako ne bude, ili nova koalicija ili izbori - naveo je gradonačelnik za Prvu TV.

On je dodao da je "rekonstrukcija gradske vlasti politički logična jer slušamo glasove Novosađana i želimo da preuzmemo veću odgovornost".

Ta televizija navodi i da naprednjaci negoduju jer za loše stanje u komunalnom sektoru svi optužuju njih, a kako kažu, o mnogim problemima u javnim preduzećima nisu ni odlučivali. Imena koalicionih partnera koji nisu radili dobro još ne otkrivaju.

  • Zoro

    05.04.2014 08:43
    @Wiki
    Sve je legitimno? Ma nemoj!
    I da porodice nemaju da jedu, da nemaju da plate racune... Jel to legitimno? Jel su oni njima najavili da ce da rade 3 meseca za Dzabe?

    Bagro politikantska. Sada je vazna procedura.
    A sto su kreteni zas***i 200-300 porodica to nije vazno.
    Objasni nam taj legitimitet kad si tako pametan...
  • Student1

    02.04.2014 21:46
    volja
    Nas gradonacelnik samo prenosi volju naroda,a to je promena vlasti u pokrajini,a do vlasti se dolazi na posten nacin,a to su izbori.
  • CLAN

    02.04.2014 15:23
    SNS
    Dosli su na vlast na osnovu nezadovoljstva naroda onim sto su radile demokrate.I sta sad.dobili smo seriju izbora i rekonstrukcija a nezadovoljstvo raste.Nece biti da su za sve krive male stranke i partije.Ima dosta malih koji su glasali za velike.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti