LSV napustilo kompletno članstvo u Temerinu

Svi članovi Lige socijaldemokrata Vojvodine u Temerinu istupili su iz stranke, kaže dosadašnji predsednik Opštinskog odbora Robert Karan.

Svi članovi Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Temerinu kolektivno su istupili iz stranke, kaže dosadašnji predsednik tog odbora Robert Karan.

Navodi da je ovu odluku podržalo svih 300 članova Lige socijaldemokrata u Temerinu potpisivanjem istupnice i napuštanjem stranke.

"Razlog našeg napuštanja Lige socijaldemokrata Vojvodine je naše odbijanje stranačke direktive da podržimo bahatu i nesposobnu lokalnu vlast u Temerinu, konstantno mešanje centrale u rad lokalnog odbora, neosnovani napadi na mene i pokušaji trgovine stranačkog rukovodstva odbornicima LSV u lokalnom parlamentu", rekao je Karan.

Dodao je da je svemu prethodilo raspuštanje Opštinskog odbora i pokušaj postavljanja nepoznatog poverenika iz Novog Sada od strane Bojana Kostreša.

"Kao i do sada, mi ćemo se zalagati za napredak Temerina, zastupati interese svih građana opštine koje pozivamo da nas podrže i da nam se u još većem broju priključe u pokretu Zajedno za promene – za naš Temerin zato što je za naš glavni grad Vojvodine i Srbije, naš Temerin, a ne Novi Sad ili Beograd", kazao je Karan.

U Ligi socijaldemokrata Vojvodine je rečeno da je najpre stranka donela odluku da se raspusti odbor u Temerinu i da je nakon toga usledila odluka članova o kolektivnom istupanju.

LSV navodi da je Robert Karan isključen iz stranke, a Opštinski odbor kojim su rukovodili on i njegov tim je raspušten zbog nedovoljnog i lošeg rada kako pre, tako i uoči samih izbora, što se uostalom videlo i na rezultatu koji je bio ispod cenzusa.

  • bravo

    04.04.2014 12:33
    vi sto podrzavate stranke,smesni ste ko bioskop..stranke pljackaju opstinske kase
  • Boky

    04.04.2014 06:57
    Ko drugom jamu kopa ...
    Karanov nacin vodjenja politike je bio onako bas kao sto su radikali nekada bili dok nisu postali Naprednjaci. Sama ogovaranja i pusta obecanja.
    Odrzavao se na celu stranke tako sto je svima obecavao posao u dobrostojecim preduzecima a pljuvao po svima sto su bas to radili. Hvala bogu da Karana nema u temerinskoj politici i iskreno se nadam da ga nece primiti ni u jednu stranku vise. Opste poznata stvar je da se u politiku ulazi iz ideala, samo to je to nekada bilo iz opstih a sada je to uvek i iskljucivo samo licnih.
    Danas je politicki ideal=licna korist
  • cucko

    03.04.2014 18:49
    stranke su pijavice,ispiju budzet za cas,kad to shvatite progledacete

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti