Traže smenu direktora novosadskih javnih preduzeća

Gradski sindikat zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti Novog Sada zatražio je danas od gradonačelnika Miloša Vučevića da smeni "nesposobne direktore" pojedinih gradskih javnih i komunalnih preduzeća.
Gradski sindikat zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti Novog Sada zatražio je danas od gradonačelnika Miloša Vučevića da smeni "nesposobne direktore" pojedinih gradskih javnih i komunalnih preduzeća.

Od gradskih vlasti sindikat traži i da što hitnije donesu planove za prevazilaženje problema u gradskim preduzećima Stan, Gradsko zelenilo, Lisje, Put, Čistoća i Spens.

Predloženo je ispitavanje odgovornost direktora i njihovih saradnika za teško stanje u tim preduzećima i pokretanje odgovarajućih postupaka pred pravosudnim organima.

Budžetska inspekcija, kako je saopštio sindikat, trebalo bi da pokrene postupke protiv odgovornih za zapošljavanje novih radnika u javna i komunalna preduzeća, nakon što je Vlada Srbije to zabranila 6. decembra prošle godine.

  • 06.04.2014 20:15
    Dodajte na ovo da su SNS-ovi direktori iz zelenila i sa spensa NAGRADJENI za devastiranje pomenutih preduzeca time sto su postali republicki poslanici
    Tako da nece biti smenjeni nei ce otici u republicku skupstinu za 250.000 platu
    A gradnonacelnik da prestane da obmanjuje javnost
  • Radnik pod ugovorom

    04.04.2014 16:14
    U Lisju se udružili članovi SNS-a, LSV-a, DS-a, SRS-a, pa su im prišli i neki sveže izbačeni iz Treće Srbije i prave zvrčke svaki dan umesto da rade posao za koji su plaćeni. Svi nabrojani su kako se ono kaže u narodu - "prstu b.lju"! Mi obični radnici trpimo, ćutimo i radimo i iskreno se nadamo raspadu javnog sektora zbog opšteg neradničkog javašluka, jer ne možemo više da gledamo neradnike koji se bave ne mogu reći politikom, to je više sklop glume, foliranja uz malo dobre podvale i zabijanja noža u leđa svakome ko nije deo njihove "ekipe"! Treća Srbija vidim ima ljude koji žele nešto da promene,a li je po mom mišljenju to Sizifov posao.
  • che guevara

    03.04.2014 19:43
    pade mi nesto naum
    zoki, mislim da je naj bolje da raspises izbore, da ti lepo dobijes legitimitet,mozda ce clanovi sns posto dobiju legitimitet biti mnogo strucniji posto sad nemaju pojma, posebno tvoji menadzeri, a kad od toga nebude vajde aj opet izbori tako je naj lakse... evo, ko je trazio misljenje gradjana....ja kazo....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti