Još se ne nazire završetak "Kamenice 2"

Kompleks "Kamenica 2", koji je posle pet godina odlaganja trebalo da, konačno, bude završen u aprilu, ipak neće biti otvoren ovog meseca.

Kompleks "Kamenica 2", koji je posle pet godina odlaganja trebalo da, konačno, bude završen u aprilu, ipak neće biti otvoren ovog meseca.

Da teški bolesnici sa tri Instituta u Sremskoj Kamenici, onkološkog, pulmološkog i kardiovaskularnog, neće ni ovog meseca početi da se leče u novoj bolnici, potvrđeno je u Fondu za kapitalna ulaganja. Zastoj je ovaj put napravio tender za medicinsku opremu.

Kamen temeljac za ovaj novi zdravstveni objekat položen je 2008. godine i tada je rečeno da će za godinu dana biti i gotov, ali to se nije dogodilo ni do danas.

Poslednji put je završetak objekta najavio direktor Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine Nebojša Malenković i to za april. Sada, međutim, priznaje da je opet došlo do zastoja.

- Ipak ćemo morati opet da odložimo kraj gradnje, a sada je problem što je jedan od ponuđača javne nabavke za linearne akceleratore podneo žalbu, zbog čega ćemo možda morati da ponovimo čitav tenderski postupak. Čak i ako se desi da se postupak ne mora ponavljati, može da prođe i pola godine da ponuđač koga odaberemo dostavi medicinsku opremu - rekao je Malenković za 24sata.

  • 021

    05.04.2014 15:25
    ne znaju da rade svoj posao
    ili muvaju, ili (najverovatnije) i jedno i drugo.
  • Mirna

    03.04.2014 17:28
    Još jedan dobar pokazatelj rada i ažurnosti pokrajinskih vlasti!!!!Sta reći????
  • nsnn

    03.04.2014 15:43
    a vi i dalje umirite dok cekate lecenje, i cekajte da neko drugi resi stvar

    dok se neko konacno ne seti da izadjemo na ulice i komplet bagru pocev od sns-a, preko trecesrbijanaca, 3d-ovaca, sps-a, nds-a, ds-a i komplet sve bagre koja je na istim pozicijama vec 25 godina ne oteramo gde im je mesto, nece se nista promeniti, samo lopovi koji nas lazu na tv-u i po novinama

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti