Novosadski funkcioneri voze pijani i posle nikom ništa

Funkcioneri novosadske vlasti koji su u prethodnom periodu napravili teže saobraćajne incidente i dalje su na svojim funkcijama.

Funkcioneri novosadske vlasti koji su u prethodnom periodu napravili teže saobraćajne incidente i dalje su na svojim funkcijama.

Blic navodi slučajeve direktora Carinske zone i odbornika Jedinstvene Srbije Nenada Barca i predsednika UO JKP "Lisje" Dragiše Vasiljevića iz Treće Srbije.

Barac je nedavno pod uticajem alkohola službenim vozilom izazvao sudar na Bulevaru Evrope u kojem su povređene dve osobe.

Vasiljević, koji je ranije bio čak i policajac, kako navodi list, ima krivičnu prijavu za ometanje službenog lica nakon što je u toku noći pijan prošao kroz tri crvena svetla na Bulevaru oslobođenja i potom vređao policajce.

Obojica su i dalje na svojim funkcijama i pored dela koje su počinili, pri čemu nisu ni ponudili ostavke, a ni nadležni iz lokalne vlasti nisu pokazali nameru da se raspravlja o njihovoj odgovornosti.

  • Toma

    06.04.2014 13:31
    nisu to novosadski funkcioneri
    to je ološ koji je zaposeo vlast u Novom Sadu.
  • PATTON

    03.04.2014 19:47
    Ooooo, tar opet ista priča?
    I do sada sam gledao kako neko uspešno puca sam u svoju nogu. K’o fol, došlo do samoopaljenja. Naravno da jeste. Jer, kako ste mi spretni na jeziku i nespretni na delu, i jogurt da uzmete u ruku, došlo bi do samoopaljena!
  • Mare

    03.04.2014 16:40
    Štetočina
    Kakve vise ima vezda li je ovaj Barac u SNS ili u nekoj drugoj stranci. Lidbo je lidbo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti