VIDEO: Novosadska verzija hita "Hepi" Farela Vilijamsa

Novi Sad je, zahvaljujući grupi mladih entuzijasta, dobio svoju verziju spota planetarnog muzičkog hita Hepi Farela Vilijamsa.

Novi Sad je, zahvaljujući grupi mladih entuzijasta, dobio svoju verziju spota planetarnog muzičkog hita Hepi (Happy) Farela Vilijamsa (Pharrell Williams).

"Gledajući kako gradovi po svetu, a i u Srbiji, prave svoju promociju koristeći ovu popularnu numeru, čekali smo da neko snimi spot i za Novi Sad. Međutim, kako to niko nije uradio, a videli smo spotove za Beograd, Kruševac i još neke gradove u Srbiji, odlučili smo da mi snimimo novosadsku verziju", kaže za RTV Luka Rusovac, jedan od protagonista spota.

On je rekao da je inicijator pravljenja spota bio Ali el-Mekkawi, egipatski student na volonterskoj praksi u Novom Sadu, a Luka i njihov kolega Marko Čelar su sve osmislili i pripremili.

Uz pomoć nekoliko prijatelja, organizovali su snimanje prolaznika po gradskim ulicama i parkovima i, po mišljenju Rusovca, Novosađani i Novosađanke su pokazali da imaju šarma i ritma čak i pred kamerama.

"Osnovna ideja je bila da prikažemo naš grad, tačnije njegove ljude u veselom raspoloženju i da izmamio osmehe na licima onih koji budu pogledali ovaj spot", kaže Rusovac.

  • ALEKSANDRA BONDŽULIĆ ŠALJIĆ

    04.04.2014 11:02
    JOOOOOOOOOOJ
    Ne znam šta bih vam radila-bijedni ljudi-što u korijenu satirete sve što je veselo i dobro-moja generacija je izginula,skoro da smo prepolovljeni-pustite ove mlade ljude da bilo šta naprave.Kažete patetično,bez ikakvog stida-a šta to po vama nije-pa uradite vi nešto,umjesto št razapinjete Isusa svaki dan-neću dalje pisati,da ispoštujem uređivačku politiku.
  • Mrma @čistač

    04.04.2014 04:25
    Dobro jutro,moj veseli grade
    Bilo bi lepo,da svako očisti ispred svoje kuće!A umetnika,kakav je Trkulja da"ne stavlja u usta",kako bi rekla,moja baka...gusle,,,pogotovo.Radujem se da mladi znaju da se vesele i raduju,pozdravljaju proleće i naš lepi grad.
  • Lexv

    03.04.2014 21:53
    Ona razdrndana "vikendica" na Fruskoj gori je uzasna. Ajd da se pojavi jednom u spotu pa da im jos i oprostimo ali bar 3 puta je prikazuju bez ikakvog smisla. Ostalo moze da prodje iako mislim da su trebali da unajme nekog ko malo bolje barata kamerom i ko bi sve to snimio iz mnogo boljeg ugla. Ovako deluje bas amaterski.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti