FOTO: Goreli automobili u Novom Sadu

U noći između četvrtka i petka u Novom Sadu su izgorela dva automobila istog vlasnika, a sumnja se da su namerno zapaljeni, saznaje Radio 021.

U noći između četvrtka i petka u Novom Sadu su izgorela dva automobila istog vlasnika, a sumnja se da su namerno zapaljeni, saznaje Radio 021.

Kako Radio 021 saznaje, jedan automobil je koristio vlasnik, dok je drugi ustupio na korišćenje svojoj rođaci. Za sada nema informacija koji je motiv za ovo istovremeno spaljivanje automobila.

U Ulici Ignjata Pavlasa, preko puta ulaza u Radio Novi Sad, pola sata posle ponoći, zapaljen je automobil "reno megan". Izgoreo je zadnji deo vozila, a vatrogasci su zaustavili dalje širenje vatre.

Skoro istovremeno, zapaljen je "pežo 206" u u Gogoljevoj ulici na Grbavici, a i ovaj požar su ugasili novosadski vatrogasci.

Policija je obavila uviđaj, a, prema nezvaničnim informacijama, prvi rezultati pokazuju da su oba vozila namerno zapaljena.

  • Toma

    06.04.2014 13:21
    garant dođoši
    jer nijedan golf ili vw nije napadnut
  • 04.04.2014 21:51
    shicer
    znam da student nije zapalio ....
  • 04.04.2014 17:05
    Nije dosta što su ubili Brisa Tatona, sad još i francuska kola pale.......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti