FOTO: Novosađanin našao bubašvabu u bonžiti

Poljoprivredna inspekcija saopštila je da joj u ćuprijskoj fabrici "Ravanica" nije omogućena kontrola nakon prijave udruženja potrošača da je u jednom proizvodu pronađena presovana bubašvaba.
Poljoprivredna inspekcija saopštila je da joj u ćuprijskoj fabrici "Ravanica" nije omogućena kontrola nakon prijave udruženja potrošača da je u jednom proizvodu pronađena presovana bubašvaba.

U Poljoprivrednoj inspekciji kažu da su primili prijavu udruženja potrošača, da imaju "fotografije predmetnog dokaza" i da su na osnovu njih počeli proveru. Dodaje se da je kontrola započeta 31. marta 2014. godine sačinjavanjem službene beleške u prostorijama preduzeća. Dodaje se da su kontrolu prekinuli generalni i komercijalni direktor "Ravanice" uz obrazloženje da imaju hitan sastanak. Na zahtev inspektora da nastavi kontrolu ona mu je onemogućena sa "obrazloženjem da svi odgovorni moraju napustiti fabriku", navodi se u saopštenju i dodaje da kontrola u fabrici nije omogućena ni 2. aprila.

Nacionalna organizacija potrošača Srbije pozvala je potrošače da se uzdrže od kupovine proizvoda kompanije "Ravanica" zato što je u jednom njihovom proizvodu pronađena buba, a fabrika do danas nije reagovala na pritužbe.

Predsednik Nacionalne organizacije potrošača Srbije Goran Papović izjavio je da im se pre desetak dana obratio potrošač iz Novog Sada koji je u proizvodu "Bonžita" pronašao presovanu bubašvabu.

Generalni direktor "Ravanice" Radosav Đorđević je  izjavio da prvi put čuje za slučaj potrošača iz Novog Sada.

- To je nemoguće. Prvi put to čujem i nama se niko nije obratio povodom toga -, kazao je Đorđević koji se danas nije javljao na telefon kako bi odgovorio na tvrdnje Inspekcije.

  • Srle

    12.08.2014 15:37
    Pa dobro bre ljudi jel vi mahom radite u Ravanici ili ste dobili neke parice od nje pa je branite? BUBA je nađena u Bonžiti to nije mala stvar i to treba sankcionisati! Vi još ovo odobravate? E pa mislim stvarno!
  • 15.05.2014 23:31
    dunavski alasu ehhh
    srbijanci te othranili....
  • Toma

    06.04.2014 13:23
    pa šta
    u vojsci su nam trčale bubašvabe po hlebu, samo ih otreseš i jedeš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti