Prikupljeno oko 175.000 dinara za Bajk frendli program

Novosadska biciklistička inicijativa prikupila je oko 175.000 dinara donatorskih sredstava za svoj Bajk frendli program, koji podrazumeva povećanje broja bezbednih parkirališta za bicikle.

Novosadska biciklistička inicijativa je prikupila oko 175.000 dinara donatorskih sredstava za svoj Bajk frendli program, koji podrazumeva povećanje broja bezbednih parkirališta za bicikle.

Prikupljena sredstva od građana i privrede biće duplirana od strane Trag fondacije, koja će dati iznos podudaran prikupljenim donacijama.

"Uskoro planiramo početak druge faze projekta, a to je pravljenje baze podataka već postojećih bajk frendli mesta i onih koji planiraju uskoro postati", kažu koordinatorke Agneš Ćurčić Asodi i Judit Bednarik. "Proteklih meseci pristigle su nam već prijave od strane ugostitelja i drugih objekata. Cilj je da takvih mesta bude u svim kategorijama objekata, javnim institucijama, supermarketima i bankama“, navode one.

Bajk frendli program je pokrenut u decembru prošle godine, a prva faza se završila juče kada je NSBI prikupila potrebna sredstva za realizaciju projekta. Pismom preporuke, ovaj projekat je podržao i grad Novi Sad.

  • -

    06.04.2014 08:26
    -
    za pocetak vratite tendu iznad parkinga kod zbirke pavla beljanskog
  • Влада

    05.04.2014 19:51
    моћно
    Ово је заиста лепа вест. Прави тренутак да се сви запитамо где нам је бицикл.
    Само тако наставите, наравно уз нашу подршку.
  • мики

    05.04.2014 15:22
    Свака част, само напред!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti