FOTO: Šetao sa kukastim krstom na majici centrom grada

Na društvenim mrežama se vodi rasprava oko fotografije napravljene u Novom Sadu koja prikazuje mladića u majici sa nacističkim kukastim krstom.

Na društvenim mrežama se vodi rasprava oko fotografije napravljene u Novom Sadu koja prikazuje mladića u majici sa nacističkim kukastim krstom.

Fotografija je slikana u Zmaj Jovinoj ulici, ali za sada nema potvrde kada se to desilo. Na njoj se može videti mladić koji šeta centrom grada u majici koja ima jasan simbol nacističkog pokreta u Nemačkoj.

Po reakcijama na društvenim mrežama, Novosađani su šokirani što se neko usudio da ovako obučen prošeta centrom, dok s druge strane ima i onih koji tvrde da je u pitanju fotomontaža.

Ovakve ili slične majice mogu se kupiti i naručiti preko stranih sajtova ili pojedinih srpskih desničarskih sajtova, dok ih u slobodnoj prodaji nema, za razliku od knjiga koje propagiraju nacističku i fašističku ideologiju.

  • pile

    29.04.2014 10:03
    a setnja u majci velika madjarska je normalno?
  • u ovom

    11.04.2014 06:52
    gradu je
    ...daleko opasnije i rizičnije proći obučen u srpsku narodnu nošnju nego sa fašističkim simbolima.
    Uostalom zar nije tu ...nadomak NSa održan sastanak Hrvatske Čiste Stranke Prava sa sve onim Tonsonovim pesmama
  • Mhm

    08.04.2014 20:26
    za DekijaNS: Ja jos nisam video ni na onim najgorim bljuvotinama od portala koje sebe zovu novinama, da ih sad ne nabrajam, neki moderator na licni zahtev tebe i tebi slicnih objavi da nam ti ili vec neko drugi govori da smo ustase i psuje mater da svi vide. Ti nikako nemoj o cenzuri, tvoji su cenzurisali i latinicu. O gnusnom psovanju i vredjanju da ne pricamo. Pravi primer jednog patrijarhalno vaspitanog, disciplinovanog i kulturnog 'patrijote' koji svojoj okolini i naravno svojoj i tudjoj deci daje svetli primer zdravog ponasanja u drustvu u kojoj svako ima svoje misljenje. Pricaj mi jos malo. I pored svega toga, nisi ni banovan. Ne znam sta jos hoces? Imas neki kompulzivni poremecaj da stalno isto klikces i da ne mozes bez dnevnih vesti. Idi radi covece nesto, ceo dan si ovde, ja kad dodjem uvece sa posla moram da citam te bljuvotine, pa nikog nisam terao u majcinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti