FOTO: Gužve kod potkovice zbog radova

Na raskrsnici Bulevara Jaše Tomića i Bulevara oslobođenja jutros su počeli radovi na kanalizacionoj mreži zbog čega je došlo do izmena u saobraćaju.

Na raskrsnici Bulevara Jaše Tomića i Bulevara oslobođenja jutros su počeli radovi na kanalizacionoj mreži zbog čega je došlo do izmena u saobraćaju.

Pojedini Novosađani se nisu snašli u izmenama, tako da se od jutros beleže manje gužve.

Takođe, kako je GSP morao da promeni trase kretanja većine linija koje prilaze okretnici na potkovici ispred Železničke stanice, u okolnim ulicama su gužve, posebno u Kisačkoj.

Na raskrsnici su i saobraćajni policajci koji regulišu saobraćaj, a savet vozačima je da narednih desetak dana izbegavaju ovaj deo grada.

  • @ Deja NS

    07.04.2014 14:41
    Ne prave saobracajci guzvu vec to rade retardirani vozaci i pesaci koji ne kontaju sta ovaj mlati rukama i pokazuje palicom. Pojedinci su toliko retardirani da i dalje recimo prate sta semafor pokazuje umesto da postupaju po naredjenju policajca. Tako imamo primere da iako policajac polozajem svog tela (ako mu dolazis sa boka) ti vise nego jasno govori da smes da udjes u raskrsnicu retardi recimo staju na crveno. Ne znam gde su polagali, ali verovatno nikada u zivotu nisu culi da je saobracajac jaci od semafora, semafor je jaci od saobracajnog znaka, saobracajni znak je jaci od horizontalne signalizacije i tako redom. Onda imamo i retardirane pesake koji automatski krecu na upaljeno zeleno svtlo iako im saobracajac nije polozajem svog tela pokazao da smeju prelaziti ulicu u tom trenutku. Kada se na jednom mestu, u jednom trenutku nadju retardi za volanom i retardi pesaci onda nastaje guzva. Nekada je na casovima tehnickog u svim osnovnim skolama na zidovima ucionice visio veliki poster na kojem je bio nacrtan saobracajac sa raznim polozajima tela i ruku i sta koji od tih polozaja znaci. Nekada se na casu tehnickog izlazilo u skolsko dvoriste a nastavnik bi kredom na betonu crtao raskrsnicu i svojim primerom pokazivao kako saobracajac regulise saobracaj. Danas gledam kako duva u pistaljku i visoko u vis podize lizalicu. Svako pametan zna da to znaci STOP, saobracaj u raskrsnici se zaustavlja jer sledi promena znaka. Za to vreme dok on duva u pistaljku i zaustavlja saobracaj gomila djidjana i dalje vozilima ulazi u raskrsnicu.
  • -

    07.04.2014 10:34
    -
    ahaa, trajace 2 meseca
  • Naravno

    07.04.2014 10:21
    kao i uvek
    Nista da se zavrsi na vreme i bez dodatnih komplikacija. Receno je da ce radovi trajati do 4og aprila. O saobracajcima stvarno ne bih......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti