Zagrepčani divljali i izazvali četiri sudara u Novom Sadu

Automobil dubrovačkih tablica sa hrvatskim državljanima proteklog vikenda izazvao je četiri saobraćajne nezgode u Novom Sadu u razmaku od 20 minuta.

Automobil dubrovačkih tablica sa hrvatskim državljanima proteklog vikenda izazvao je četiri saobraćajne nezgode u Novom Sadu u razmaku od 20 minuta.

Novosadska policija je nakon potrage zaustavila Golfa i privela osobe koje su bile u njemu. Mihael K. (24), Ivana J. (26) i vozač Mladen K. (32) iz Zagreba su nakon svakog sudara bežali sa lica mesta, a uhvaćeni su na Sunčanom keju.

Prilikom legitimisanja, ovi hrvatski državljani su vređali policajce i psovali, a alkotest je pokazao da Ivana J. ima 1,04 promila alkohola u krvi, Mihael K. 0,78 promila, dok je Mladen K. odbio testiranje.

Oni su privedeni kod prekršajnog sudije i kažnjeni i to Ivana sa 11.000 dinara, Mihael sa 19.000, a vozač sa 300.000 dinara ili 90 dana zatvora i jednom godinom zabrane upravljanja motornim vozilom.

Zbog kršenja zakonskih propisa, koje je sankcionisao Prekršajni sud,  Policijska uprava izrekla je vozaču „golfa“ meru otkaza boravka i zabrane ulaska u Republiku Srbiju, u trajanju od dve godine, a njegovim saputnicima  zabranjen je ulazak u našu zemlju, u narednih godinu dana.

Novosadska policija je saopštila i da je utvrdila da je vozilo, kojim je upravljao Mihael, predmet krivičnog dela i da se nalazi na poternici Interpola, pa će biti vraćeno nadležnim organima Republike Hrvatske.

  • Damjan

    07.04.2014 18:44
    na jadranu prvo njegova kola odvoze.
    Kao i ns kola u bg naravno i obratno :)
  • Mile2

    07.04.2014 17:51
    Meni su kola odneli sa parkinga ispred kuće u Novom Sadu u kojoj živim već 40 godina, da bi mi potom za "otkup" naplatili 14.ooo dinara.
  • Ćevara

    07.04.2014 15:25
    U jebote...
    kakav to čudan krek se prodaje u Novom Sadu??
    Došli ljudi malo da se provesele, da rezervišu sobu za EXIT, a vidi šta im uvališe domaćini!
    Stvarno loša reklama za ovaj kosmopolitski grad!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti