Hitna nabavka pića za Gradsku kuću

Gradska kuća raspisala je nabavku alkoholnih pića i drugih stvari za potrebe reprezentacije.
Gradska kuća raspisala je nabavku alkoholnih pića i drugih stvari za potrebe reprezentacije.

Ova nabavka je raspisana sa vrlo kratkim rokom, skoro pa da se čini da je u pitanju hitna nabavka usled nestašice potrepština. Naime, odluka o raspisivanju nabavke doneta je 27. marta, objavljena na sajtu Grada 31. marta, a sa rokom za otvaranje ponuda do 9. aprila.

Iz spiska koji se navodi u konkursnoj dokumentaciji, Gradskoj kući nedostaje svega, od piva do šećera. Tako se kupuje, između ostalog 450 pakovanja kafe od 200 grama, 60 kilograma nes kafe, 300 kutija raznih čajeva, 740 limenki Koka Kole, 6.430 raznih flaša vode, preko 2.000 litara raznih sokova.

Takođe, Gradskoj kući treba 34 flaše rakije, 10 pelinkovaca, pet vinjaka, 300 limenki piva, 240 flaša vina i drugih napitaka. U ovoj javnoj nabavci kupiće se i bademi, banane, jabuke, mandarine, suvo grožđe, 200 litara mleka, oljušteni kikiriki, slani krekeri, 60 kilograma šećera i druge sitne stvari za službu ugostiteljstva u Gradskoj kući.

Ovo nije sve što će se kupiti, jer kako se navodi u konkursnoj dokumentaciji, količina se nabavlja za godinu dana i naručilac može korigovati iskazane potrebe, a u slučaju potrebe za dobrima koja nisu navedena u specifikaciji biće posebno dogovorena isporuka.

U konkursnoj dokumentaciji nije navedeno kolika je vrednost nabavke reprezentacije za Gradsku kuću, pri čemu je u ranije objavljenom planu javnih nabavki za ovu godinu (Gradonačelnik i Gradsko veće) stajalo da se za reprezentaciju planira oko 13 miliona dinara, pri čemu okvirno za hranu i piće koja se troši u Gradskoj kući planira trošak od oko 1,2 miliona dinara. (Žarko Bogosavljević - zarko021@021.rs)

  • 09.04.2014 14:22
    Razotkrivanje
    SNS , konacno na videlo izlazi pravo lice novosadskih naprednjaka. E sad mozda je gradonacelnik Vucevic i u ovom slucaju ucenjen od Trece Srbije, SPO, SPS, DSS ,3D itd.
    Ko ih nezna mozda bi im i poverovao.
  • devet

    09.04.2014 06:40
    strasno
    sramota za to imaju a vrednom narodu koji se muci za opstanak sto rade mesecima nemaju da ispalate zaradu.
  • karoni

    09.04.2014 06:35
    Kad gospoda iz SNS-a koji su direktori JKP,a bome posle ovih izbora i republicki poslanici kazu sami za sebe da su diplomirani cobani,kad su pijani usred bela dana,bome i ne cudi me ovakva vest

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti