Ceca peva na Tamburica festu na Tvrđavi

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nastupiće na ovogodišnjem, "Tamburica festu", sedmom po redu, koji će se održati od 26. do 28. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi.
Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nastupiće na ovogodišnjem, "Tamburica festu", sedmom po redu, koji će se održati od 26. do 28. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Predsednik Organizacionog odbora "Tamburica festa" Jovan Pejčić rekao je da će se na festivalu takmičiti 12 orkestara sa svih meridijana, a u revijalnom delu programa koncerte će pored Cece održati i Zvonko Bogdan i tamburaški orkestar "Dijako".

- Najveća zvezda u regionu, Ceca Ražnatović će u čast tamburice održati svoj solistički koncert, a mnogobrojnoj publici i njenim fanovima predstaviće i hitove uz pratnju vrhunskog tamburaškog orkestra - kazao je Pejčić.

Ovogodišnji Tamburica fest počeće 26. juna na Trgu slobode smotrom kulturno- umetničkih društava, tamburaških i folklornih ansambala, kojoj će prethoditi i Kongres Svetske tamburaške asocijacije.

Svetlana Ražnatović je krajem novembra održala dva rasprodata koncerta u velikoj sali na Spensu, a kasnije se spekulisalo da će pevati Novosađanima ponovo za Srpsku novu godinu.

  • Lune

    30.06.2014 11:58
    Daniii i ?
    Hm,hmm.. kazu de se, u umetnickom zaru, toliko "razmahala" da su joj pet skupih zlatnih prstenova odletela u publiku..iz koje se cuo vrisak, "srecnica"..u publici, izbeglica.."prepoznala je svoj prsten".
  • 27.06.2014 09:46
    Aleksandar
    Sta je sledece u Deronjama Karleusa ili Seka Aleksic,ja ne znam da smo normalna drzava a nismo ti ljudi bi u nadnici kopali eventualno
  • daniii

    10.05.2014 19:36
    Prostakluk
    Koliko god vi mislili da je Ceca kriminalac i da je bila u paktu sa Legijom itd, trebate bar malo da gledate njen talenat a ne kakva je osoba. Zar sam ja trebala da mrzim npr. Amy Winehouse i pljujem je se samo zbog toga sto je bila zavisnik i stosta drugog. A bila je umetnik, i cenim njen rad... Svi vi koji pljujete druge trebate bar malo da se zamislite da li vredi to sto radite ovde. To samo mozete i da radite, posto i niste za bolje jer nemate samopostovanje a ni postovanje prema drugima. Pozdrav

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti