Pucnjava na Klisi, jedan ranjen, jedan uhapšen, dvoje u bekstvu

U pucnjavi na Temerinskom putu ranjena je jedna osoba. Jedan napadač je uhapšen, a u toku je potraga za ostalim učesnicima sukoba.

U pucnjavi oko 11 časova na Temerinskom putu kod broj 6 ranjena je jedna osoba.

Prema nezvaničnim informacijama, u sukobu nekoliko osoba, koje su bile i ranije u zavadi, došlo je do potezanja oružja i tada je ranjen Sava Osmani (29) koji je prebačen u Urgentni centar Vojvodine. Nakon pregleda je pušten na kućno lečenje, jer je lakše ranjen u stomak.

Jedan od trojice napadača S.T. (23) je već priveden, a za ostalima se traga.

Do sukoba je došlo kada su trojica napadača došla do Osmanijeve kuće i počela da pucaju u njegovom pravcu. Tada je on izvadio pištolj i pripucao ka njima. Nakon što su ga ranili pobegli su. Kako se saznaje, iza obračuna stoji sukob u vezi sa poslovima sakupljanja i preprodaje sekundarnih sirovina.

Policija je obavlja uviđaj i očekuje se i zvanično saopštenje u toku dana.

  • 20.04.2014 14:44
    evropa....?
    ja se nadam,da nikada necemo biti deo (eu) a sigurno da necemo,dok ima pucnjave u sred bela dana. a vama da kazem,ovo se jednom u 10 godina desava da romi pucaju,ali srbi,svakodnevno ili pljackaju,obiju poste,menjacnice,pucaju,itd. a sad sve o romima,a svaka vest na tv-u samo srpska imena i prezimena da su pljackali,svercovali drogu,ubijali,itd, smejete se da se pucalo zbog smeca,pa da jer vi srbi ste navikli na veliko da kradete,a ne ko ovi romi da izdrzavaju porodicu,pa zato vam je seselj i dalje u hagu,cekaju da umre kao i sloba,a nece ni ulemek legija se izvuci.
  • Toma

    12.04.2014 21:40
    u Americi, koja je Država
    kada neko "hoarderuje", odnosno skuplja enormne količine smeća koje mu kao treba, i gomila tako da iz kuće kipi otpad, pa onda i dvorište zakrči, opština daje rok mesec dana da se rasčisti SVE, inače prinudno iseljenje. Može kuća biti tvoja koliko hoćeš, predstavljaš biološku opasnost po okolinu i iseljavaju te silom, i onda će oni pospremati a ti ćeš dobiti fakturu za spremanje i uslovno se vraćaš u kuću, odakle će te opet iseliti ako nastaviš sa svinjcem.

    E tako se to radi. Kakva prava, kakve manjine, kakvi bakrači. Il poštuj red i svet oko sebe, ili idi tamo gde se to ne mora (na Mars)
  • @ Jelena

    11.04.2014 22:11
    "A kad su sakupljači sekundarnih sirovina u pitanju bez problema se objavljuju puno ime i prezime?!!!"

    Ti Jeco kanda prvi put u zivotu citas vesti crne hronike. Mediji su oduvek objavljivali imena zrtava a inicijali su uvek pratili nasilnike. pogledaj malo starije vesti, proguglaj i videces sama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti