Počeo je Sajam turizma

Međunarodni sajam turizma i Sajam gastronomije sa Izložbom vina 47. po redu otvoren je danas i trajaće do 14. aprila na Novosadskom sajmu.
Međunarodni sajam turizma i Sajam gastronomije sa Izložbom vina 47. po redu otvoren je danas i trajaće do 14. aprila na Novosadskom sajmu.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević svečano je otvorio manifestaciju, a prisustvovali su  i državni sekretar u Ministarstvu regionalnog razvoja i lokalne samouprave Dragan Stevanović i generalni direktor Novosadskog sajma Dragan Lukač.

Vučević je rekao da je novosadski  turizam jedan od najvećih razvojnih potencijala i da je u planu intenzivnije delovanje na planu turističke promocije. Na ovim sajmovima učestvuje 120 izlagača iz osam zemalja, koji će predstaviti turističke potencijale, a posetioci će biti u prilici za vide premijerne letnje aranžmane i uplate putovanja uz popuste.

Sajam turizma se po prvi put održava u proleće, a izlagači smatraju da je to pravo vreme za ponudu letnjih aranžmana. U okviru Sajma gastronomije posetioci će svakoga dana moći da uživaju u Gastronomskom kutku, u programu "Bogatstvo različitosti" koji predstavlja gastronomski milje Vojvodine, kao i na Izložbi vina na kojoj će biti predstavljeno 20 vinarija.

Cena karte je 250 dinara.

  • -

    10.04.2014 18:17
    -
    eto, ni etno selo nisu napravili a oni vec prave sajam turizma
  • janko

    10.04.2014 16:24
    Ovaj Lukač je mufljuz kakvog nema...Oće i Akva park da pravi...jbt
  • 10.04.2014 13:57
    tako je to
    ove godine putujem u pm kao i svake godine...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti