Diler pokušao da zgazi inspektora prilikom hapšenja

Novosadska policija uhapsila je juče na Novom naselju nakon prijave građana Vladimira T. iz Novog Sada dok je prodavao drogu u svom automobilu.
Novosadska policija uhapsila je juče na Novom naselju nakon prijave građana Vladimira T. iz Novog Sada dok je prodavao drogu u svom automobilu.

Naime, on je pokušao da pobegne pri hapšenju i tom prilikom pokušao da pregazi inspektora kriminalističke policije. Policiji su prethodno građani prijavili da neko iz automobila pežo 206, zrenjaninskih tablica, prodaje drogu na ulici.

Patrola je uočila vozilo u ulici Vladike Ćirića i dvojica inspektora su mu prišla, a kada je osumnjičeni video da mu prilaze policajci pokušao je da pobegne. Prema tvrdnjama očevidaca, on je prvo autom krenuo u rikverc i oborio motociklistu i naneo mu lakše povrede, a onda udario i u kontejner koji se tu nalazi. Onda je krenuo napred na inspektora koji je udar izbegao skočivši u stranu.

Nekoliko desetina metara od tog mesta policajci su sutigli osumnjičenog i uhapsili ga. Policija je ubrzo privela još jednu osobu za koju se sumnja da je povezana s dilerom. Inspektor koga je u pokušaju bekstva osumnjičeni hteo da pregazi povredio je ruku, a u urgentnom centru KCV konstatovane su mu lakše povrede i vratio se na dužnost.

  • banisha

    11.04.2014 15:40
    Tako je Djole...
    Nesto drasticno uraditi - zna se dobro sta je to... Ne dirati sitne ribe nego krenuti na krupnu divljac. Kada bi njih pohapsili, sitnih riba ne bi ni bilo jer ne bi imali sa cim da rade...
  • banisha

    11.04.2014 15:37
    Lalo, Lalo...
    Pusti devojke neka rade posao, ili im daj neki koristan savet ili im pomozi da se zaposle... Policiju zvati zbog "devojaka sumnivog morala" je najveca glupost koju sam cuo u poslednje vreme...
  • sss

    11.04.2014 05:23
    nije prvi put
    U Vladike Ćirića redovno diluju iz kola. Mogli bi kiosk da postave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti