Brejk odbojkaša Vojvodine protiv Zvezde

Odbojkaši Vojvodine NS seme izjednačili su na 1:1 u finalnoj seriji plej ofa sa Crvenom zvezdom.
Odbojkaši Vojvodine NS seme izjednačili su na 1:1 u finalnoj seriji plej ofa sa Crvenom zvezdom.

Posle trijumfa Zvezde sa 3:0 u prvom meču, Vojvodina je do izjednačenja došla takođe maksimalnom pobedom u Beogradu, a po setovima je bilo 26:24, 25:22 i 25:23, posle jednog sata i 21 minuta igre.

- Zaista prija ovakva pobeda. Bilo je dosta priče o umoru, ispražnjenosti i emotivnoj i fizičkoj, a upravo se u ovom susretu videlo koliko nam je bilo potrebno tih nekoliko dana da napunimo baterije. Bili smo raspoloženiji, agresivniji, sigurni u sebe i mnogo smo želeli pobedu. Naravno, odmah spuštamo loptu, okrećemo se trećoj utakmici u Novom Sadu, koja će, verujem biti još teža. Siguran sam da će ovo biti zanimljivo, dugo i kvalitetno finale - istakao je trener Strahinja Kozić.

Serija se sada seli u Novi Sad, gde će biti odigrani treći i četvrti meč, koji su na programu u nedelju i četvrtak. Prvak će postati ekipa koja prva dođe do tri trijumfa, a titulu brani Crvena zvezda.

  • izzy

    10.04.2014 18:24
    !
    Volem!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti