Počeo Sajam pčelarstva u centru grada

U centru Novog Sada danas je počeo 4. Sajam pčelarstva koji, pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, organizuje Društvo pčelara ''Jovan Živanović'' iz Novog Sada.
U centru Novog Sada danas je počeo 4. Sajam pčelarstva koji, pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, organizuje Društvo pčelara ''Jovan Živanović'' iz Novog Sada.

Prema rečima predsednika Društva pčelara Miodraga Čupića to Društvo je nosilac oznake geografskog porekla lipovog meda, kako je objasnio, monoflornog meda koji ne postoji, sa takvim sadržajem polenovih zrnaca, nigde u Evropi. - Cilj nam je da se na ovom sajmu susretnu proizvođači i potrošači zdrave hrane i da podignemo nivo znanja naših potrošača o korisnosti meda i pčelinjih proizvoda - istakao je Čupić.

- Sajam pčelarstva je prezentacija meda, opreme za pčelarstvo, ali i kulturno-umetničkih vrednosti. Grad i na ovaj način podržava pčelare, jer je reč o grani u razvoju i sve je više onih koji se bave proizvodnjom meda - istakao je član Gradskog veća za privredu Goran Sečujski.

Sajam će trajati tri dana, predstaviće se preko 90 izlagača, a kulturni program broji 1.700 učesnika iz naše zemlje i regiona.

  • Сремац

    13.04.2014 14:39
    ПРЕПУЦАВАЊЕ
    Коментатор Дарко каже да је ово приредба,а не сајам.Кад си тако паметан,зашто пишеш "Нови сад",кад се пише - Нови Сад и зашто пишеш "ако асе настави" кад се то пише - ако се настави.Толико доконом Дарку о паметовању.
  • Darko

    12.04.2014 08:01
    Sajmovi na sve strane
    Ovo su priredbe ili manifestacije koje se održavaju na trgovima i ulicama grada.
    Kažem priredbe i manifestacije a nikako sajmovi.
    Sajmovi se održavaju u specijalizovanim ustanovama, bez obzira ko je organizator.
    Jedna takva, nadaleko poznata i priznata u svetu, postoji u Novom sadu, a to je naravno Novosadski sajam.
    ako ase nastavi sa ovakvom praksom ubrzo ćemo na ulicama imati sednice, simpozijume, kongrese i slično...
  • 11.04.2014 18:32
    Hm
    Da li to znaci da je SAV med koji se izlaze ovih dana prirodan i bez dodatog secera?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti