Hit FB fotka: Savetnik gradonačelnika izgrebao novi BMW

Savetnik gradonačelnika Slobodan Milić je na nagradnoj igri Državne lutrije Srbije još 2011. godine izgrebao novog BMW 318i.
Savetnik gradonačelnika Slobodan Milić je na nagradnoj igri Državne lutrije Srbije još 2011. godine izgrebao novog BMW 318i.

Fotografija sa BMW je preplavila društvene mreže i postala pravi hit. Inače, na sajtu Greb-Greb se navodi da je Milić bio prvi dobitnik automobila iz ponude popularne greb greb srećke "Volan u ruke".

- Volan fantastičnog BMW 318i otišao je u ruke Slobodana Milića iz Novog Sada, koji je za samo 60 dinara osvojio svoj auto iz snova. Greb greb srećke su već dugo Slobodanova omiljena zabava, a s obzirom da je zaljubljenik u automobile, pronašao je pravu srećku za sebe - navodi se na sajtu.

Milić je savetnik gradonačelnika Novog Sada i odbornik SNS-a u Skupštini grada Novog Sada, a nedavno je imenovan u Nadzorni odbor "Dnevnik holdinga". Prema ranijim medijskim natpisima, zaposlen je na Spensu.

  • sojic

    16.04.2014 21:13
    bravo majstore
  • Veroljub

    14.04.2014 07:36
    strašnooooo
    Vučeviću, vreme ti je da malo porazmisliš! Predstoje ti pokrajinski izbori..... Kakve kadrove biraš, teško da će i tvoji članovi više glasati za SNS!!!
  • Osoba M

    14.04.2014 06:54
    Zasto ova vest nije u hronici?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti