Novosađani vole da voze bicikle

Biciklistička tura kroz Novi Sad, rekreativnog sadržaja, pod nazivom "Buđenje ranog proleća", održana je u subotu 13. aprila u organizaciji magazina "Lepota i Zdravlje".
Biciklistička tura kroz Novi Sad, rekreativnog sadržaja, pod nazivom "Buđenje ranog proleća", održana je u subotu 13. aprila u organizaciji magazina "Lepota i Zdravlje".

Tačno u podne, rekreativci, stariji, mlađi, deca i roditelji, krenuli su duž keja i nastavili stazom kroz Radničku ulicu, Bulevarom cara Lazara, potom kroz Ive Andrića i 1300 kaplara, pa natrag na kej. U vožnji je učestvovalo oko 200 ljudi.

Ova rekrativna vožnja još jednom je dokazala da Novosađani ne propuštaju priliku da lepe dane provedu napolju i da radije biraju zabavu kroz sport i rekreaciju. Uz nesebičnu potporu Novosadske biciklističke inicijative, Biciklističkog kluba "Novi Sad", kao i MUP-a Novog Sada, organizacija je protekla na zavidnom nivou. Sa biciklistima su se družili i celokupnu akiju podržali novosadska fitnes instruktorka Dubravka Boškov, modna blogerka Jovana Petković, rukometaši Vojvodine i pevačica Ksenija Mijatović.

Kapiten novosadskih rukometaša Steva Popov uručio je nagradu "Capriolo" bicikl srećnom dobitniku čija je kartica izvučena nakraju vožnje. Magazin "Lepota i Zdravlje" poziva sve Novosađane da se odazovu narednim akcijama kojih će biti sve više i u kojima će se potruditi da udalje ljude od TV ekrana, a da ih više približi sportu i zdravom životu.

  • Mille

    14.04.2014 18:20
    Psi
    Psi lutalice napadaju bicikliste u Biciklogradu.
  • -

    14.04.2014 10:31
    -
    valjda je 021 dobio nesto oglasavajuci akciju
  • циклофрик

    14.04.2014 10:19
    Наравно. Само трутови не воле да се возе бициклима.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti