Počelo izdavanje kabina na Štrandu, za sada bez problema

Na Štrandu je danas počelo izdavanje kabina za predstojeću kupališnu sezonu. Novi zakupci će doći na red tek 17. aprila, a još se ne zna koliko će biti slobodnih kabina.

Na Gradskoj plaži danas je počelo izdavanje kabina za predstojeću kupališnu sezonu.

Danas su kabine mogli da iznajme stari zakupci, koji će to moći da urade i sutra. Na ulazu u Štrand je bilo redova, ali nije bilo neprijatnih scena, jer su stari zakupci znali da će dobiti svoje mesto na plaži.

Novi zakupci će doći na red tek 17. aprila, a još se ne zna koliko će biti slobodnih kabina. U Gradskom zelenilu navode da će tek pošto se podele kabine starim zakupcima, kao i udruženjima osoba sa posebnim potrebama, znati koliko će kabina ostati.

Ukupno na Štrandu ima 838 kabina, pri čemu je 10 je rezervisano za Gradsko zelenilo, 20 za magacine lokala na Štrandu, a 15 su već rezervisala udružena osoba sa posebnim potrebama. Kako se već godina oko 700 kabina obnavlja, građanima verovatno neće ostati više od 100. Prošle godine se delilo 65 kabina, 2012.godine 109 kabina, a 2011. godine 132 kabine.

Podsetimo, za najam velike kabine potrebno je izdvojiti 15.000, a male 12.000 dinara. Svaki zakupac kabine ima pravo na po jednu besplatnu sezonsku kartu na ime zakupca. Kupališna sezona traje od 1.maja do 30. septembra, a prva četiri dana ulaz se neće naplaćivati.

Cene ulaznica za Štrand su ostale nepromenjene: dnevna karta staje 50 dinara, deca do 7 godina ne plaćaju ulaz, dok je za sezonsku ulaznicu potrebno izdvojiti 1.045 dinara. Sezonske karte sa popustom (za studente, đake i penzionere) staju 850 dinara, dok izrada sezonskih ulaznica zaštićenih od falsifikovanja košta 300 dinara.

  • Dođoš

    14.04.2014 13:42
    A šta će im te kabine ne kontam? Da stave četiri stolice i stočić??
  • Сремац

    14.04.2014 13:29
    Анонимуси - дебили
    Када је неко анонимус,он уствари представља - НИШТА.Тако и овај анонимус,који кабине назива - шупама,а наше старије суграђане - маторим беспосличарима.Е,мој дебилу, док вас није било Штранд је био монденско место за које су знали и у Пешти и у Бечу.
  • Cabine wars

    14.04.2014 12:33
    Rat oko kabina
    Ovo je svojevrsna atrakcija novog sada, iz tog razloga uskoro će biti emitovan novi reality Cabine wars.

    Trejler pogledajte na ovom linku

    https://www.youtube.com/watch?v=H7Qf4lu4YoA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti