DS: Tužićemo gradonačelnika Novog Sada zbog klevete

Gradski odbor Demokratske stranke saopštio je da će protiv gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića pokrenuti nove tužbe, zbog, kako se navodi, "kleveta koje su prevazišle svaku meru civilizovane javne komunikacije".

Gradski odbor Demokratske stranke saopštio je da će protiv gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića pokrenuti nove tužbe, zbog, kako se navodi, "kleveta koje su prevazišle svaku meru civilizovane javne komunikacije".

Novosadske demokrate navode da Vučević, umesto rešavanja ogromnih problema građana Novog Sada, "već dva meseca zamajava Novosađane pričama o rekonstrukciji gradske vlasti i nastavlja sa besmislenom kampanjom".

Iz DS-a saopštavaju i da Vučević nije odgovorio na pitanje zašto direktori iz njegove stranke ne žele da učine dostupnim podatke o javnim nabavkama koje sprovode, a da "svakodnevno optužuje one koji sve javne nabavke sprovode transparentno".

SNS: Pajtić i Petrović zloupotrebljavaju pokrajinski budžet

Ranije danas Gradski odbor SNS izdao je saopštenje u kome optužuje predsednika i potpredsednik Vlade Vojvodine Bojana Pajtića i Dragoslava Petrovića, koji su i visoki funkcioneri DS-a, da su, preko Pokrajinskog fonda za sufinansiranje pogona za primenu novih tehnologija u Vojvodini, preduzeću AMB Grafika isplatili 379.806 evra, koje je to preduzeće, kako se navodi, "vratilo u naturi".

"Petrović i Pajtić uplaćuju gotov novac preduzećima, na osnovu ugovora o razvoju novih tehnologija. Potom preduzeća dug vraćaju u robi, čije korisnike nalazi Direkcija za robne rezerve Vojvodine", a cene isporučene robe odobrava Pokrajinski sekretarijat za nauku", navodi se u saopštenju SNS. Dodaje se da je "kontrola isporuka roba netransparentna, a da Izvršno veće Vojvodine 'pokriva' ovakve aranžmane svojim zaključcima".

  • Munja

    17.04.2014 18:35
    Radnik AMB
    Dobicete sad kad vam gazda dobije pare od placa, samo da plati zeni neke stvarcice za novu sezonu (treba vijati mlade cice sa fakulteta), ode na jos koje zimovanje i taman onda da vam uplati prvi deo novembra. Bezite odatle dok se nije sistem urusio. Ko poslednji izadje gasi svetla.
  • radnik AMB

    16.04.2014 10:10
    pravda
    A gde su nase plate??? Pa duguje nam 6 meseci krvavo zaradjenih para i jos nam ne daje redovno nego kad on hoce! Dokle vise???
  • 15.04.2014 13:12
    A uuuuuu.......
    Svi mi radnici nezaštićeni i obespravljeni koji svakodnevno trpimo teror sadašnje i bivše vlasti i mi bih da tužimo sve vas koji sedite na našim grbačama krv nam poposte ostale su samo kosti i to hoćete lešinarski da nam oglođete,samo imamo jedan problem para za tužbe nemamo i to ste nam uzeli ,pa lako je tako da se tužakate,troškovi idu preko naših leđa.Ej bre Vučevići ceo komunalni sektor si pustio niz vodu samo da tebi bude lepo i tvoje d..e ušuškano, zaposlio si i kurtu i murtu da čuvaju tvoj mir,dokle li će ovaj narod trpeti tvoj teror?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti