"Moto zeke" obilaze decu na Uskrs

Uskršnja humanitarna akcija "Moto zeka" koju organizuju aktivisti moto kluba "Apostoli" biće održana sutra, 20. aprila.
Uskršnja humanitarna akcija "Moto zeka" koju organizuju aktivisti moto kluba "Apostoli" biće održana u nedelju, 20. aprila.

Okupljanje motociklista je od 8:30h na platou ispred "NS kafea"  u ulici Branimira Ćosića, a motoraši će potom sa šarenim jajima i slatkišima oko 9.30h posetiti Dečije selo u Sremskoj Kamenici i sat kasnije Dom za decu ometenu u razvoju u Futogu.

Motoraši ovom akcijom žele da obraduju decu, izmame im osmeh i nagrade slatkišima i jajima. - Punog srca, jer toj deci u duši, punoj ljubavi, željne ljubavi i pažnje, na ovaj način želimo da ulepšamo taj dan i pružimo malo sreće i radosti koja im je veoma potrebna - navode za 021 u Apostolima.

Podsetimo, motoraši ovog udruženja sa kolegama iz moto kluba "Otpisani" pred svaku Novu godinu kupuju paketiće ličnim sredstvima i obučeni kao Deda mrazevi obilaze na motorima Dečije selo, Dečiju bolnicu, Dom za decu sa posebnim potrebama na Novom naselju i Svratište za decu ulice, a potom na Trgu slobode podele više stotina paketića mališanima koja se tamo zateknu.

  • s

    19.04.2014 12:32
    Sjajni su,kao i za novu godinu.Smatram da sve
    teze nadju sponzore za poklone i da sve moraju sami.Predlazem ih i za februarsku i za novembarsku nagradu grada.Retko ozitivni novosadjani,zasluzili svo i divljenje i pohvalu.
  • Novosađanin

    15.04.2014 10:45
    Svaka čast!
    Eh da je više ovakvih motociklista u gradu...
  • Bulevarac

    15.04.2014 09:33
    Ovi su za pohvalu...
    Svaka cast bajkerima i svim ljudima koji misle kao ovi momci i devojke i slede njihove primere...!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti