UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Silovao psa na Bećarcu

Sredovečni muškarac silovao je proteklog vikenda psa na divljoj plaži Bećarac.

Sredovečni muškarac silovao je proteklog vikenda psa na divljoj plaži Bećarac.

Snimak ovog zlostavljanja životinje Radio 021 je dobio od Novosađana koji su zgroženi ovim činom sodomije koji se odigravao u prepodnevnim časovima samo nekoliko metara od šetališta na Sunčanom keju koje je uvek puno šetača.

Prema saznanjima Radija 021, snimak je napravio jedan od radnika JKP "Vodovod i kanalizacija" dok je bio u bunaru na izvorištu vode "Štrand" oko 10 časova.

O ovom incidentu i snimku koji prikazuje sedokosog muškarca sa bradom kako napastvuje malog crnog psa, informisana je novosadska policija, jer su tužilaštvo i policija dužni da reaguju, pošto se u Srbiji silovanje životinja stavlja pod član 269. krivičnog zakonika - "Ubijanje i zlostavljanje životinja" kojim je propisana novčana kazna ili kazna zatvora do jedne godine.

Video zapis možete pogledati na sledećem linku, a UPOZORAVAMO da sadrži prizore koji mogu biti uznemiravajući za mnoge, kao i da snimak nije za mlađe od 18 godina.

Komentari 129

  • 20.04.2014 19:58
    blah
    Po progresivnim EU zakonima (Nemačka,Švedska, Norveška...) ovo je sasvim dozvoljeno, čak imaju i javne kuće sa takvom ponudom.
    Vi što se bunite ste zatucani balkanci. Ovaj pionir emancipacije zaslužuje nominaciju za naj evropljanina ove godine.
  • 16.04.2014 17:59
    che
    ..jedva chekam svak sveta, za bolje i nismo...
  • Anonims

    16.04.2014 14:03
    Ako je to mogao da uradi,znaci da nije covek. To je zivotinja, posle zivotinje sledi covek? Ne mogu da verujem, sta sve necu cuti... Ovo je strasno!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti