Novosadsko udruženje za zaštitu životinja osuđuje zlostavljanje psa

Udruženje za zaštitu životinja SPANS najoštrije osuđuje silovanje psa i traži od nadležnih da što pre reaguju i da osoba koja je to uradila bude najstrože kažnjena.

 

Udruženje za zaštitu životinja SPANS najoštrije osuđuje silovanje psa i traži od nadležnih da što pre reaguju i da osoba koja je to uradila bude najstrože kažnjena.

Kako za 021 kaže predstavnica Udruženja Milena Brkljačić, nerazumljivo je da osoba koja je snimala sve to nije reagovala i sprečila delo: "Nama je u celoj priči još strašnije što je vinovnik sve vreme sniman, umesto da je samo delo sprečeno. Pitamo se šta bi bilo da je neki sugrađanin bio na mestu ovog jadnog psa. Zahtevaćemo da osoba koja je ovo učinila  bude najstrože kažnjena".

Ona dodaje da je u Srbiji ovo krivično delo, ali do sada su ljudi prolazili sa minimalnim novčanim kaznama. "Nadamo se da će policija odmah reagovati i pronaći ovog čoveka, a mislimo da treba da odgovara i onaj ko je zločin snimao, a ne samo počinio", kaže Milena Brkljačić za 021.

Predstavnica Udruženja najavljuje da će se zbog ove vesti oglasiti udruženja za zaštitu životinja u celoj Srbiji, ne samo novosadsko i da će biti podneta krivična prijava.

Snimak ovog zlostavljanja životinje Radio 021 je dobio od Novosađana koji su zgroženi ovim činom sodomije, a nezvanično se saznaje da se odigravao u prepodnevnim časovima samo nekoliko metara od šetališta na Sunčanom keju proteklog vikenda. O incidentu je novosadska policija odmah obaveštena. (Suzana Stojićević)

  • Lana Djordjevic

    16.04.2014 09:37
    Poruka Limanu 3
    Postovani, sa imenom Liman 3 zamolila bih da ostavis svoje puno ime i prezime za pocetak. A samim tim mi i omogucis da podnesem prijavu za sve sto si naveo pa ces imati priliku na sudu da dokazujes isto.
    Hvala, zastupnik udruzenja Spans
    Lana Djordjevic
  • ddd

    16.04.2014 07:17
    ddd
    Zna se gde je mesto psihopatama i ko tamo treba da ih smesti. Vas iz raznih Udruženja i nadležne komunalce molim da malo uzmete i ljude u zaštitu tako što će te apelovati na vlasnike pasa da im stave korpu kada ih vode ušetnju i da počiste ulicu za svojim ljubimcima.
  • Ana

    15.04.2014 23:54
    Užas

    Povraća mi se. Ovoj kreaturi što liči na čoveka želim... da ga upoznam. Može li se nekako doznati ko je on?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti