Apel na građane Bocki da potpišu saglasnost radi izgradnje kanalizacije

Zavod za izgradnju grada apeluje na stanovnike Bocki da potpišu saglasnost, kako bi što pre počeli radovi čime bi naselje najzad dobilo vodu i kanalizaciju koju njegovi stanovnici traže već dugi niz godina.
Zavod za izgradnju grada apeluje na stanovnike Bocki da potpišu saglasnost, kako bi što pre počeli radovi čime bi naselje najzad dobilo vodu i kanalizaciju koju njegovi stanovnici traže već dugi niz godina.

Naime, kako bi Bocke konačno dobile vodu i kanalizaciju, Zavod za izgradnju grada, počeo je i da pribavlja potrebnu dokumentaciju.

Rešavanje-imovinsko pravnih odnosa, odnosno nabavljanje saglasnosti vlasnika 282 parcele preko kojih će proći infrastruktura, prvo je na listi prioriteta, kažu u ZIG-u. U saradnji sa mesnim zajednicama "Ledinci" i "Sremska Kamenica", trenutno se rešavaju saglasnosti vlasnika za 165 parcela, za koje je pribavljen izvod iz lista nepokretnosti, dok će u narednom periodu, kako kažu u ZIG-u, biti rešavani imovinsko-pravni odnosi i za ostale parcele.

Parcele za koje se prikuplja saglasnost nalaze se, njih 37 na Samarskom putu i Provalijama, a 128 u ulicama Borova, Dunjina, Breza, Zovina, Bagremova, Trešnjina, Karanfilska, Ruzmarinska, Liparska, Hrastova, Bademova, Jasmina, Višnjina, Jorgovanska, Javorova, Nevenova, Lala, Ledinački put, Šimširova, Jasenova i Topola.

  • NS2

    19.04.2014 16:41
    Vodja pobune
    VOdja PROTESTA ispred Gradske kuce prosle godine JAVNO U KAMERU IZJAVI " Nisam platio legalizaciju i NECU dok mi ne dovedu vodu i kanalizaciju" 1PA KO SI TI DA TI SE OD NAS OTIMA DA SE TEBI ZA ONU ZGRADURUNU OD PRIZEMLJA ,SPRATA I POTKROVLJA "UDELI" MILOSTINJA?????Ako neverujete zovite "razglednice" i pregledajte snimak !
    Jer ako objavim ime ovaj komentar nece biti objavljen!
  • Max

    18.04.2014 11:33
    Срамота
    Уредите прво канализацију, улице, расвету и остало где је све легално изграђено и плаћено. Адице, Кнеза Властимира, плацеви закупљени од града, све плаћено ЗИГ-у и чекамо већ седам година да ураде канализацију, брука и срамота, сад хоће нашим парама да решавају дивље насеље. Лоповлук и корупција у градској власти неће скоро бити искорењени...
  • janko

    18.04.2014 08:15
    Tako to bude kada vikend naselje proglasiš za stambeno naselje...Nek im dragi urbanisti srede infrastrukturu...samo nek su oni nama crtali po planovima...A majko prirodo, baš bi mogla i ti da im pokažeš...malko kliz, kliz...puc...Pa da bude - prodajem kuću, malo je prešla...Ne bih da zvučim kao neki ludi fanatik, ali nadam se da će obronci Fruške i Dunava vode samo obaviti "legalizaciju"...kako priroda zapoveda...Nema te sanacije koja će nampomoći...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti