Počelo sređivanje Kameničkog parka pred Prvomajski uranak

Ekipe "Gradskog zelenila" počele se uređenje Kameničkog parka za tradicionalni prvomajski uranak.
Ekipe "Gradskog zelenila" počele se uređenje Kameničkog parka za tradicionalni prvomajski uranak.

Prvog i drugog maja u parku će dežurati čuvarska služba, a biće prisutna i ekipa koja će biti zadužena za održavanje higijene.

I ove godine parkiranje će biti dozvoljeno samo do rampe, a dnevna karta za parking koštaće 200 dinara. Loženje vatre biće dozvoljeno na 30 ložišta koja će biti postavljena, a cena po ložištu iznosiće 400 dinara.

U parku će biti postavljeni i mobilni toaleti, kao i cisterna sa vodom. Uoči praznika ekipe "Ciklonizacije" isprskaće zelene površine u parku protiv krpelja.

  • ,,Novi Sad ima srce'' - Lala1

    21.04.2014 06:08
    Sad su se setili...
    Sad su se setili na uredjenje kamenickog parka, kada je vec grupa gradjana ,,Novi Sad ima srce'' ocistila veci deo parka proteklih nedelja. Isti ti nadlezni su se igrali gluvih telefona proteklih nedelja...
  • 18.04.2014 13:08
    Prskace protiv krpelja ?! Moze li sve zelene povrsine u gradu da se prskaju? Ne zovem ih u stan,a placam informatiku,pa stvarno bi mogli da prskaju,a ne samo zbog praznika!!!
  • hm

    18.04.2014 12:29
    da
    nadam se da ce neko i apelovati da se ne ostavlja smece za sobom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti