Spens dobija nove zakupce?

Posle otvaranja Univereksporta i DM-a na Spensu, pojavio se veći broj zaineteresovanih zakupaca za prazne lokale. Rukovodstvo ovog gradskog preduzeća očekuje da će do kraja maja 70 posto kapaciteta Spensa biti popunjeno.
Posle otvaranja Univereksporta i DM-a na Spensu, pojavio se veći broj zaineteresovanih zakupaca za prazne lokale.

Rukovodstvo ovog gradskog preduzeća očekuje da će do kraja maja 70 odsto kapaciteta SPENS-a biti popunjeno."Slobodno mogu da kažem da će donji deo Spensa biti skoro popunjen gledajući sadašnju zainteresovanost zakupaca", kaže direktor ovog preduzeća Žarko Mićin.

Na Spensu prema zvaničnim podacima postoji u prizemlju 163 lokala, na prvom spratu 41 i na drugom spratu dva poslovna prostora. Koliko je praznih, tačnih podataka nema, ali je primetno da je u poslednji nekoliko godina došlo do zatvranja velikog broja lokala, pri čemu na sajtu Spensa trenutno postoji 25 oglasa za izadavanje lokala.

Inače, prema saznanjima 021, Spens je udvostručio svoje gubitke u odnosu na prošlu godinu. Gradska vlast i bivši direktori su u više navrata navodili da ovo preduzeće ima prekomeran broj zaposlenih i da će jedan deo radnika morati uskoro da bude proglašen tehnološkim viškom.

  • DArkoNS

    22.04.2014 11:13
    renoviranje
    ...odavno ja pričam da je Spensu potrebna kompletna rekonstrukcija - poslati ultove da sve izravnaju, pa sve ponovo...
  • Maratonac

    21.04.2014 10:54
    Hvala Bogu, praznicima je kraj
    Skupili se ovde komentatori svih partijskih opredeljenja i love greške druge strane. Strašno! A da li ste bar nešto spremni sebi da priznate. Ovde se ne igra "na potez" - potrebna je cela partija da bi se bilo koja firma vratila na put. Za spas SPENSa potrebno je mnogo poteza i partija, a ne dnevnopolitičko trućanje. Odmorite, manite se tastature, trčite
  • Advokat

    19.04.2014 23:49
    Dramoser Micin
    Verovatno je "uspesno poslovanje" Spensa i minus od oko 200 miliona dinara za proslu godinu, lansiralo Micina medju poslanike republickog parlamenta!!! Sada ce on tamo istim i vecim zarom da se zalozi da nam i drzava tako dobro posluje kao i Spens pod njegovim direktorstvom. Njegovi ugovori, posebno sa DM-om i Univer-om, ima da postanu etaloni drzave sa stranim investitorima (kao primer dobre prakse koja je rezultirala pomenutim poslovanjem Spensa)... Pa ljudi, dokle ce nam ovi klinci koji su se juce ispilili a zamisljaju da su popili svu pamet sveta, krojiti nasu sudbinu???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti