Novosadska LGBT populacija poziva na čišćenje obale Dunava

U okviru kampanje "Mi Smo Društvo", organizacija LGBT Novi Sad danas, 21. aprila, organizuje čišćenje obale Dunava.
U okviru kampanje "Mi Smo Društvo", organizacija LGBT Novi Sad u ponedeljak, 21. aprila, organizuje čišćenje obale Dunava.

Kako su saopštili, okupljanje je u 13 časova kod spomenika Žrtava racije.

"Ovom akcijom želimo da pokažemo da smo i mi deo društva, da nam je stalo do našeg grada i do prirode, kao i da damo primer ostalima kako treba više da brinu o svojoj okolini", navodi se u pozivu LGBT Novi Sad.

Ova organizacija dodaje da poziva sve ljude, nezavisno od toga koje su seksualne orijentacije, da im se priključe.

  • стрејт

    21.04.2014 18:18
    @Dokazuj se sam sebi!
    Ти си стварно један комад бу*але!

    Нигде ја нисам тражио да се они мени доказују.
    Прочитај поново шта си ме цитирао.
    Заиста имаш проблема са схватањем написаног?

    Сво време говоре да хоће да су исти са осталима и у томе траже подршку народа. Подршку, значи да народ мисли на њих. Само сам написао да је време да покажу и да они мисле на остале, јер ако буду мислили само на себе, своје донације и параде, како онда очекују да неко други, који у овој кризи итекако има својих проблема, мисли о њима? Можда ћеш ми то научно објаснити?

    Нигде нисам навео да говорим о појединцима, већ о самој организацији, због чије бриге о донацијама, више него о уклапању појединаца, ти исти појединци највише и испаштају. Више је стало до параде тим организацијама да оправдају уложена средства, него појединцима који исто тешко живе као и ми остали, састављајући крај са крајем, за разлику од оних који воде разне НВО.
    Ја немам никакав проблем да прихватим неког ко је супротне сексуалне оријентације, али имам огроман проблем да прихватим лицемере који се богате на туђој несрећи и такве затуцане ликове као ти, што унапред мрзе иако нису у стању да разумеју написано.

    Разумеш? Или ипак не?
  • Miroljub

    21.04.2014 18:05
    @ Dokazuj Se Sam Sebi!
    Što si ljut, što se svađaš? Budi kul, i bori se snagom argumenata, ne nervozom. Ili je nervoza znak nečeg drugog?
  • Dokazuj se sam sebi!

    21.04.2014 17:43
    "стрејт
    Коначно сте и ви схватили како треба радити, али као што неко рече, сачекајмо резултате.
    Ово је врло позитивно, јер коначно не мислите само на себе, своје параде и донације. Тек је почетак, али је добар, видећемо даље."

    A ko kaze da pre toga pripadnik LHBT populacije nije ucestvovavo u nekoj humanitarnoj akciji, ciscenju i sl? Ovo sto organizacija jadni javno i nosi naziv LGBT oznaka, ne znaci da LGBT ljudi koji nisu deo nikakve organizacije ne privredjuju ovom drustvu. Niko tebi nije duzan da se dokazuje da bi mogao da organizuje najobicniju povorku u gradu na pola sata. Razumes? Ili ipak ne?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti